12 Jan 2013

Last few cute things

Time is getting closer, until there is 4 of us. Not much more to get anymore and few things, very cute ones, have been bought or gotten recently. It is only 2,5 weeks to go, unless he does not want to come out earlier. I have to say, I am getting nervous and excited.

Aika senkuin rullaa eteenpäin, eikä enää ole kauaa kun meitä on neljä. Enää ei juuri puutu mitään(vaavi- sänky jäikin nyt sitten kuitenkin hommaamatta, mutta Manducan löysin). Tänään ostin PO.Pilta vaaville "ensi pupun", jonka isoveikka saa tuoda mukanaan sairaalaan :). Postista on vielä tupsahdellut muutama suloisuus Lilla Companystä sekä FB- vaihtarina. Lisäksi menin ja ostin Emmaljungan yhdistelmät bugien kaveriksi ;). Myin toki ne pinkit ponyt sekä parvekevaunut pois...kyllä nyt kelpaa vauvan tulla. Enää siis 2,5 viikkoa, ellei pikkuinen halua tulla aikaisemmin.

Tällaisia ihanuuksia siis näin lauantai-illan ratoksi.
Mini Rodinin Godzilla leggarit(uudet) tulleet vaihtarina ja kokoa 56/62, Beau Loves haalari 3-6kk sekä Mini Rodinin basic legginsit 68/74 Lilla Companysta sekä pupu PO.P -50%.

Huomenna luvassa Ticketin kevättä ;).

12 comments:

  1. Replies
    1. Ozonet ja samaan pakettiin valko(keino)nahkainen city koppa :). Tämä paketti siis käytettynä. :)

      Delete
  2. Ihana haalari ja muutkin vaatteet tietysti mutta etenkin haalari :D. Kamalan nopeasti menee aika, teidän vauva ihan kohta todellakin syntyy! Tsemppiä odotuksen viime metreille :).

    Itse tein tänään vaatehuoneinventaariota ja löysin ihka ensimmäisen tytölle ostamani vaatekappaleen, aivan naurettavan pienet puolipotkarit :D. Siis ei ole voinut tuo meidän nyt n. 94cm pitkä tyyppi mitenkään mahtua niin naurettavan pieneen vaatekappaleeseen kuin 50cm potkuhousut. Istuin lattialla ja hekottelin sille nukenvaatteelle, tässä on vain kaksi vaihtoehtoa a) se on kutistunut kaapissa b) mieheni on piloillaan vaihtanut ne pienempään :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nopeasti todellakin! Katselen kanssa aina kaupoissa(ja kyllä tuolta laatikostakin) noita pienempiä ja mietin että miten voi vauvalle mahtua ja onhan ne normaalikokoisella(3,5kg 50cm) vielä vähän reilujakin :). Niin ne kasvaa vaan hurjaa vauhtia.

      Delete
  3. Ihana haalari!

    Miksi ostit emmaljungan yhdistelmat bugien rinnalle? Millaiseen kayttoon ajattelit niiden soveltuvan (johon bugit ei kay?) vai onko toiset mummolavaunut tms?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh...taidan olla hieman vaunufriikki, koska jostain syystä halusin myös emmaljungat...tosin, en niitä olisi ostanut muuten, mutta sattuipa silmiin täällä lähistöllä olevan juurikin se malli mitä mietin jo aiemmin(ozone)ja kun sain todella edullisesti, niin ex tempore päätin ostaa.
      Katsotaan nyt nouseeko jommat kummat paremmaksi ja voihan toiset sitten myydä.

      Nyt varmaan teen niin, että nuo emmaljungat otan kopan kanssa mukaan kaupoille(esim. ideapark) ja bugia sitten käytetään pihalla isompien etupyörien takia.

      Delete
  4. mahdatkohan päätyä kuten minä, että ozonet on paremmat kuin buggigset ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ;) Enpäs tiedä niin, toki talvella ja keväällä(kun sohjoa ym.) bugat varmaan kulkee paremmin, kun en aio noihin Ozoneihin ostaa talvipyöriä...mutta saa nähdä sitten viimeistään kesällä kummista enemmän tykkään.

      Delete
  5. mullahan on nyt molemmat, buggigset on vintillä. pitänee varmaan myydä pois, 2vn pää ottaa kuomuun kiinni ja emmaljungaan mahtuu vielä 2 seuraavaa vuotta istumaan kuomun alla sateella :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok :)...Eli tykkäät Ozoneista enempi? Onko sulla niihin talvipyöriä? Meillä mahtuu bugiin tuo 4,5v 102cm mittainen kyllä vielä juuri ja juuri...mutta ei se tuohon Ozoneen yhtään enempää mahdu, kuomu tulee melkein vastaan jo.

      Delete
  6. Olisiko mahdollista saada kuvaa uusista Emmaljungista jossain vaiheessa;)? Ja käuttökokemuksia myös kun niitä karttuu;)...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, voin ottaa kuvia, saatan jopa tänään ehtiä :)

      Delete