3 Jan 2013

Mickey Mouse by Spirithoods

 Today we got lovely mail from the girls at VixVax. Our Mickey Mouse Spirithoods finally arrived, after being stuck in the post office during Christmas. My boy absolutely loves this and wore it straight away. He pretended to be Mickey ♥. We also wore it for a shopping trip and he did attract a lot of attention :).

Tänään me saatiin odotettu paketti VixVaxin tytöiltä Englannista. He halusivat lähettää meille Spirithoods pipon+lapaset Mikki- kuosilla. D rakastui tuohon täysin ja kulkikin se päässä koko aamun, leikkien Mikkiä ♥. Ideaparkkiin lähtiessä tuo piti saada päähän ja hän saikin ihastuneita katseita ja hymyjä ihmisiltä. 
Tällaisia saman tyylisiä olen nähnyt myynnissä muistaakseni Stadiumissa ja yhdellä nuorukaisella olikin tuollainen päässään pinkkinä :). 

Tuo on kyllä aika ihana ja suloinen ja menee kyllä vielä kouluiässäkin, joten on pitkäikäinen juttu. Tämä tietenkin on sopiva vain kauppareissuille/kyläilyyn/kaupunkiin(jos autolla), ehkä keväällä tätä voi pitää lämpimimmillä keleillä muutoinkin pihalla kävellen tms.

Miltäs tuollainen näyttää teidän silmissä?

VIXVAXissa on käynnissä alemyynti ja koodilla WINSAL12 saat -40% kaikista tuotteista, myös Spirithoodseista!

HUOM! Valitettavasti jouduin ottamaan käyttöön taas tuon hankalan kommentoinnin, johon pitää se koodi laittaa, sillä rupesin saamaan uskomattoman määrän roskakommentteja, jotka tukkivat sähköpostini. Jos joku tietää miten sellaisesta pääsee eroon, niin otan mielelläni vinkkejä vastaan.

5 comments:

  1. Päähine ja hanskat eivät kyllä ole mun makuun ollenkaan.

    ReplyDelete
  2. Tiedätkö, käykö tuo -40%ale myös weekly deal alennuksen lisäksi tuolla vixvaxissa? Esim. tällä viikolla on molon puku jo -50% alennuksessa, niin saako sen lisäksi enää muita alennuksia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heips! Valitettavasti tuo tarjous päättyi eilen :(. Kokeilin juuri koodia eikä se enää toimi.

      Delete
    2. Anonymous has left a new comment on your post "Mickey Mouse by Spirithoods":

      Kiitos vastauksesta. :) Olisikin ollut liian hyvä tarjous ollakseen totta..

      Delete
    3. Menin vahingossa poistamaan kommenttisi, joten kopioin sen tuohon. Harmi ettei koodi enää toiminut :(.

      Delete