29 Dec 2010

New design

Mielipiteitä kehiin uudesta ulkonäöstä!?!

Ensi vuonna yritän hieman skarpata blogin suhteen ja se saattanee vielä muuttua enempi.
Uudelle vuodelle siis uudistus, mutta mitä mieltä olette?

Blogista toivoisin muutenkin risuja ja ruusuja.
Sekä juttuideoita.
Kiinnostaako blogi teitä vielä?
Onko se tylsä?
Mitä pitäisi olla lisää tai mitä vähemmän?

Talk to me, I am listening :)


12 comments:

 1. Aikaisempi ulkonäkö oli mun mielestä kivampi. :)

  ReplyDelete
 2. Kiva ulkonäkö, selkeä. Tykkään. Ja tykkään blogistakin, edelleen :) Paljon vaan vaatepostauksia kuten tähänkin mennessä :)

  ReplyDelete
 3. Tykkäsin edellisestä ulkonäöstä enemmän. Blogisi kiinnostaa edelleen hyvin paljon! :) Lastenvaatteet ja kaikki lapsiin liittyvä kiinnostaa aina. Varsinkin kun meidän poitsut on samanikäisiä, kiva seurata teidän elämää ja touhuja :)

  ReplyDelete
 4. Edellisestä tykkäsin enemmän.
  Tykkään blogistasi sellaisena kuin se on ollutkin.

  ReplyDelete
 5. Valkoinen tausta teksteissä toimii paremmin eli hyvää muutosta :) Yläosa oli ennen ehkä vähän kivempi, mutta toimii näinkin.

  Kiinnostaa blogi eli useammin voisit kirjoittaa ;)

  ReplyDelete
 6. Kiitos kommenteistanne. Tuo banneri on raakaversio, kokeilin miltä näyttää ja yritän tuon pohjalta tehdä vähän erilaisemman vielä. Mutta taustasta pidän itse sekä myöskin tekstiratkaisusta ja valkoisesta taustasta.

  ReplyDelete
 7. Valkoinen tausta on parempi ja sitä opetetaankin tuolla meillä, että valkoinen tausta on aina paras. Tai vaalea. Mulla toi yläkuva on kapeampi kuin nämä alemmat kentät. Onkohan tarkoitettu niin?

  ReplyDelete
 8. Minä myös tykkään tästä valkoisesta taustasta enemmän :) Ja blogisi sisältö on oikein kiinnostava! Jatka samaan malliin vaan :)

  ReplyDelete
 9. Myös täältä pinnat vaalealle taustalle, on huomattavasti selkeälukuisempi. Mutta edellinen banneri oli kyllä kivampi :)

  Blogisi sisältö on kiinnostava ja hyödyllinen, etenkin nuo eri merkkien kokovertailut tms. kiinnostavat.

  ReplyDelete
 10. Valkoinen tausta on parempi. :)

  Ja edelleen toki kiinnostaa kaikki lastenvaatejutut.

  ReplyDelete
 11. Tämä valkoinen tausta on parempi, teksti erottuu paremmin. Tykkäsin tosi paljon siitä vanhasta bannerista, mutta tääkin on kiva! Onhan se kiva vaihtaa välillä. ja tykkään edelleenkin blogistasi, saa siis useimminkin postailla ;) Ja hei kuvat on mun mielestä kivempia jos ne on isompia :)

  ReplyDelete
 12. Anonyymina aktiivilukijana kommentoin että oikein hyvä uusi ulkonäko. Yläpalkki, jossa blogin nimi, on vaan hassun mittainen. Ei ole oikein symmetrinen alapuolella olevien kenttien kanssa. Mutta hyvältä näyttää, ehdottomasti parempi kuin entinen.

  Joka päivä käyn katsomassa uusimmat kuulumiset, pidän tyylistäsi kirjoittaa ja nettikauppavinkeistä.

  ReplyDelete