28 Dec 2010

popSALEpop

Ekat ja yrityksen mukaan vikat aleostot teimme tänään.
Rahat säästetään Helmikuussa tulevaan Köpiksen matkaan ja toivotaan, että siellä olisi vielä jotain alejuttuja.

Itsellenikin löysin Luhdan toppatakin, eilen Budget Sportista kevyttoppahousut, eli oma talvivarustuskin kunnossa.

Nyt saatiin myöskin Danskulle ensi talveksi toppaa, ihka ekat PO.Pit. Topat siellä alessa -20%, mutta pakko oli ostaa, että sai.
 Elikkäs turkoosi toppatakki koko 98cm ja tuollaiset tumman harmaat toppahousut samaa kokoa.
Daddy osti nuo, kerrankin ;) Saan siis itse sitten ostaa toppahaalarin. Tosin taidan sen ostaa vasta Molo Kidsin uudesta mallistosta.
Itse ostin keltaisen windfleecen, myöskin kokoa 98cm. Olisin alunperin halunnut keltaisen toppatakin, mutta ne taisi loppua aika pian kauppoihin tultua. Sukkapaketti lähti myös mukaan.

Kaikki PO.Pin topat olivat vain -20%, sisävaatteet -30%, niistä en löytänyt mitään kivaa(paitsi sukat).

Ostimme myös Danskulle luistimet, kypärän, mailan sekä kiekon. Uuden kotimme läheltä löysimme eilen kivan pienen jääkentän. Kokeilemme varmaan huomenna menneä vähän luistelemaan :)

5 comments:

 1. minkäs pitunen dansku nyt olikaan ja oliko housut vielä kuinka reilut? itse noita nimittäin kattelin samassa koossa mutta en vielä ostanut.

  ReplyDelete
 2. Dansku on nyt varmaankin 88-89cm pitkä, eikä voisi kuvitellakaan vielä pitävän noita housuja. Sen verta reilut ovat. Veikkaan myös, että on vuoden päästäkin vielä reilut, mutta käyttökelpoiset. Takkia kokeilin ja sekin tosi reilu vielä.

  ReplyDelete
 3. Mä en taida ostaa mitään toppavaatetta ens talvea ajatellen. Kuitenkin koot menee taas väärin :D

  Herkullisen värinen tuo takki.

  ReplyDelete
 4. Mä katsoin noita myös eilen, mutta jäin miettimään kokoa, eikä tuo alekaan vielä houkutellut ostamaan. Tuo väri vain ois ihana!:)

  ReplyDelete
 5. Itsekin katselin koon 98 vaatteita Tampereella ja taksit viedä juuri ne housut, joita kaavailin :D aleprosentti ei tuntunut vielä riittävän suurelle, joten jään odottamaan korkeampia prosentteja..

  ReplyDelete