3 Jun 2012

New helmet *edit*

Our old helmet is getting worse and the inner attachments are coming off, so we needed a new one. I went to Stadium today and found this cool Paul Frank BMX helmet for half off. Green is not so much our color, but as it is a helmet, who cares about color, as long as it protects.


D:n kypärän sisukset rupeavat hajoamaan, eikä niitä saa paikalleen muuten kuin liimaamalla. Päätettiin, että ostetaan suosilta uusi. Tänään käväsin lukijan vinkistä( KIITOS) Stadiumissa ja mukaan tarttui ihana Paul Frankin(Bell) BMX kypärä. Sisuksia tuli eri paksuisia ja paksuimmat sopivat juuri D:n päähän. Kypärä on kokoa XS ja alkaen py 48. Värinä vihreä ei ole oikeen meidän väri, mutta kun on kypärästä kyse, niin ei haittaa, kunhan suojaa ja toimii!
Kypärä oli alennuksessa, ovh. 49,90€, hintaa nyt siis 25€. Ei mielestäni lainkaan paha hinta, kun katselin peruskypäriä mm. Cars printillä samaan hintaan. Kuvia tulossa in action, sitten kun on taas pyöräkelit.

**EDIT**
Päästiinkin tänään jo testaamaan kypärää. Tässä pari kuvaa :)


4 comments:

  1. Replies
    1. On tosi hieno, vaikka vihreä onkin ;)

      Delete
  2. Hei,

    näyttää kuvissa siltä, että kypärä on väärin laitettu päähän tai liian pieni. Ei näytä suojaavan riittävästi sivuilta, kuvissa näkyisi ettei ollenkaan. Kypärää valitessa pään ympärys ei ole se tärkein juttu vaan pään malli ja sen takia pitää varmistaa että se suojaa joka puolelta hyvin. Meillä ainakin jouduttiin puolenkymmentä kypärää sovittamaan ennenkuin löytyi pojan päähän sopiva. Myyjät kyllä osaavat auttaa... jos osaavat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. No joo, tuossa onkin liian paksu pipo alla ja isoimmat pehmot kypärässä eli ei ole sen vuoksi sopiva. Itse en tuota pipoa valinnut enkä päässyt vaihtamaan pehmoja kun kuva on otettu. Ihan kelpo ja hyvin istuva kypärä on ;)

      Delete