7 Jun 2012

SkinnyBoy's wardrobe - Mini Rodini

Now, this is going to be a long one ;). Mini Rodini has been one of my favorite children's clothing brand since my son was around 6 months old. We have had all of their styles(except girls) and have loved them all. Most of them suit skinny children, however, there are some that are more nicer on a bit of a chubbier child. Here are some images of the old and new Mini Rodini we have and have had.

Tämä postaus onkin aika kattava ;). Mini Rodini on ollut yksi lempimerkeistä siitä asti, kun siihen tutustuin(D:n ollessa n. 6kk vanha). Meillä on ollut heidän mallistoistaan kaikkia vaatteita(paitsi tyttöjen), siis tyyliltään. Suuren osan pienistä olen myös säästänyt, toivottavasti niille tulisi vielä joskus käyttöä. Suurin osa merkin vaatteista sopii hienosti hoikille lapsille. On niissä kuitenkin leveämpiäkin malleja, jotka ehkä paremmin sopivat hieman pyöreämmille lapsille. Kuvia on sekä nykyhetkestä että edellisistä merkin vaatteista, joita meillä on ollut.

Aloitetaan uusista vanhoihin. Tällä hetkellä meiltä löytyy kaapista tällaisia(käytössä siis).
Hodarisetti.
Tiikeripaita.
Tänään Oii:sta saapuneet Zebra- leggarit sekä sukat.
Collegepaitoja.

Keltainen huppari.

Perus legginsejä. Nämä ovat mielestäni parhaimpia. Ovat napakkaa materiaalia, eivät veltostu pesuissa. Keskimmäiset tulivat tänään Oii:sta seeprojen kanssa, harmaat ovat pienimmät, kokoa 92/98 ja juuri jäämässä pieniksi. Muut vaatteet merkiltä ovat kokoa 104/110.

Nämä ovat lörpömpää kangasta, mutta silti sopivat hoikalle. Anteeksi kovin ryppyiset vaatteet :(

Tämä on yksi niistä leveämmistä vaatteista. Menee meillä kyllä hyvin, mutta parhaiten sopisi hieman pulleammalle lapsukaiselle.

Hoikkisten unelmat ;). Slim fit- farkkuja. Siniset kokoa 92/98, muut 104/110. Siniset jäävät myös kohta pieniksi ja jos vain kellään olisi myydä kokoa isompia, niin ostan! Nämä ovat meidän lempparifarkkuja!

Kuvista jäivät uupumaan mm. yksi hihaton toppi, keltainen robotti t-paita, multipanda teeppari sekä Pirate- paita. 

Nyt niihin vanhoihin kuviin. Tällaisia meillä on jemmassa.
Kokoja 68-86. Kaikki ihanan hoikkaa mallia.

Kaikki kokoa 80/86. Kaikki myös ihanaa, napakkaa materiaalia. Meidän ihan lemppari bodeja ja teeppareita :)

Ja sitten vielä, mitä meillä on joskus ollut, sekä kuvia ylläolevista D:n päällä. :)









Harmittaa, että joitain kivoja olen aikoinaan myynyt pois. Yritän aina silloin tällöin löytää jotain vanhoja kuoseja, mutta ainakaan hyväkuntoisina niitä ei löydy. 

Syksyn mallisto taitaa olla pitkästä aikaa sellainen, ettei sieltä välttämättä meille löydy juuri mitään. Käärmeet ei houkuttele, eikä oikeastaan mintun vihreäkään(ehkä housuissa). Tytöille on enempi kivoja juttuja tulossa, pojat jäävät hieman varjoon.

Onko teillä käytössä merkin vaatteita? Mitä niistä tykkäätte?

(anteeksi kirjoitusvirheet ja kuvien laatu. oma tietokone on korjattavana ja käytän pientä miniläppäriä, jossa ei ole kuvankäsittelyä ja hankala kirjoittaa ;)) 



10 comments:

  1. Ihania kuvia! Ja kuinka suloisia nuo vauvavaatteet <3 Meillä on paljon vaatetta Rodinilta ja tykätään! Itsekin yritän löytää niitä vanhempien mallistojen kuosia.

    Nuo 92/98 farkut kiinnostaa, jos myyt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuo vauvanvaatteet ovat niin ihania. Aina välillä niitä katselen haikeudella :). Farkut taitavat mennä säästöön, kun ovat niin ihanat :P.

      Delete
  2. meillä on myös jonkin verran rodinia ollut ja edelleen käytössä: harmaa tikrucollegehaalari ja punavalkoraidallinen vinoraitabody koossa 56/62 (mietin juuri, raaskisinko myydä myös jälkimmäisen), mustavalkoiset pandaleggingsit (jotka listasin juuri pitkän harkinnan jälkeen huutikseen) ja pandabody sekä karhuhame koossa 68/74, robotti- ja salamapipot, isoina vielä odottamassa musta talvihaalari ja -takki sekä musta välikausihaalari. Lempivaatteitahan nämä ovat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minä olen jostain syystä myynyt meidän pandat(paitsi uudet multipandat jotka käytössä) ja nyt harmittaa ainakin t-paidan myyminen, se kun oli tosi kiva. Jotenkaan ne beigepohjaiset(pandat ja robotit) eivät minuun iskeneet, ehkä siksi myin ne.

      Delete
  3. Mini Rodinit ovat meillä myös pitkään olleet ihan lemppareita, parhaita ovat leggarit, mutta myös ihania mekkoja, paitoja jne. Mistä tiedät jo syksyn mallistosta, mitä on tulossa tytöille? Onko jossain sitä jo nähtävillä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näin malliston Helmikuussa Tanskan messuilla. En tarkkaan kaikkea muista, mutta lähinnä tyttöjen värit(pinkki) oli kivemmat kuin mitä pojille tulossa(minttu). Kuoseina ainakin käärme tulossa, mikä ei kovin kiva ollut.

      Delete
  4. jos myyt noita kohta pieneksi jääviä legginssejä, niin ilmoitan itseni ostajaksi..jos saa..

    Ihania vaatteita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heips,
      Taitaa jäädä nuo leggaritkin jemmalaatikkoon ;)

      Delete
  5. Käytetäänkö teillä noin isolla pojalla legginsejä muuta kuin pitkinä kalsareina ja jos niin miksi ihmeessä? Sama kuin hiihtelisi sukkahousuissa ja t-paidassa! Siis jotenkuten vielä ymmärrän kotioloissa mutta julkisilla paikoilla tai kylässä? Tulee mieleen joku Jorma Uotinen ja balettitrikoot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei kyllä käytetä leggareita muuten kuin joko kotona tai "kalsareina" housujen alla.

      Delete