1 Feb 2013

Mini man

Days go by fast with the little man in the house. I have recovered well from the c-section and been picking up D from day care past two days. My hemoglobin is still low, so it stops me from doing too much as I get short of breath, but getting better everyday. Little man is a very good baby so far. He eats a LOT of milk and sleeps 3-5 hours. His stomach works fine and he pees often ;). 

Päivät ne vaan kuluu, vaikka kotona ollaankin pelkästään. Sektiosta olen toipunut taas kerran hurjan nopeasti ja hyvin. Tikit poistettiin tiistaina ja haavaa olen hoidellut. Välillä vielä noustessa ym. sattuu mahaan,  mutta muutoin voin olla jo aika normaalisti. Housuissa tosin on ongelma, sillä mitkään ei mahdu päälle ja äippähousuja ei voi laittaa, kun kiristävät juuri tuolta arven kohdilta :(. 

Odotan, että pääsemme pienemmän kanssa ulkoilemaan, jolloin voin käydä kävelylenkeillä, jospa se rupeaisi pienentämään tuota vyötäröä. Imetys on hieman haastavaa, tiedä sitten tuleeko liikaa maitoa vai mitä, mutta imuotteen saaminen on työn takana ja siihen saattaa kulua tuntikin, usein 20-30min. Onneksi vauva ei sentään rupea raivoamaan, mutta yöllä todella ärsyttävää odotella ja yrittää että pieni rupeaisi imemään kunnolla. 
Maito sitten kyllä maistuu ja neuvolassa kun kävin ottamassa tikit pois, vauvan paino oli noussut hurjasti kotiintulopainosta (3295g -> 3440g), eli kolmessa päivässä. Pikkumies nukkuu tyytyväisenä 3-5h unia ja tankkaa maitoa ja nukkuu lisää. Viimeiset pari yötä ollaan menty kahdella tankkauksella n. klo 23 ja klo 04 ja sitten aamulla 8-9 herätään syömään. Ja nyt kun maha ei ole niin kipeä, pystyn jo itse nukkumaan molemmilla kyljillä, joten itsekin olen hyvin saanut unta. Toivottavasti vauva pysyisi yhtä rauhallisena ilman masuvaivoja :).



Ylpeä isoveikka sai papalta lahjaksi Isoveli- paidan ♥.

Minimies ja isomies, minun rakkaat ♥.


Pikkuinen tänä aamuna.

Ensi viikolla mies palaa töihin(to), jolloin D on to ja pe meidän kanssa kotona. Torstaille onkin sovittu molemmille pojille neuvola ja taidetaan lähteä kokeilemaan bugia ekaa kertaa ;). Sitten saakin jo ruveta liikkumaan pihalla, kun 2 viikkoa tulee ikää. Tänään ollaan 1vko 1pv vanha ♥.

Oikein ihanaa viikonloppua teille. Yritän vastailla edellisten postausten kommentteihin, kun ehdin :).

7 comments:

  1. Voi ihanuus sentään. Ja tuota ylpeää isoveljeä <3 Onnea teille suloisesta pienestä nyytistä, voimia arkeen ja yösyötöille.

    ReplyDelete
  2. Voi että mikä ihana pieni! Aivan mielettömän suloinen <3 Ja ihana isoveikkakin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D ihania molemmat, pikkuveikka näyttää ihan Danskun kopiolta :)

      Delete
  3. Ihanat pojat! Voi että, vauvakuume..

    ReplyDelete
  4. En olekaan vielä muistanut onnitella :) Ihana pikkuinen poika teillä kyllä on, siis molemmat <3 Meidän "pieni" täyttää huomenna jo 8kk, vaikka vastahan se syntyi :)

    ReplyDelete
  5. Onnea pienen pienestä! Ihan meidän tyyliin on vauvan vaatteetkin. voih.... mikä vauvakuume!!

    ReplyDelete