14 Feb 2013

Our days...

...go by so fast :). I have not had much time to blog recently. First of all my laptop's charger(or the charging point of the laptop) is broken and it does not charge  easy at all. So blogging is not always possible :(. 
We have started going out with the baby and D has started daycare 3-4 days a week. I have also made a couple of DIY t-shirts with textile paint :).

Meidän päivät menevät kovaa vauhtia, eikä bloggailulle ole juuri jäänyt aikaa vaikka postausideoita onkin. Yksi syy tähän on, että läppärini laturi(tai latausportti läppärin sisällä) ei toimi kunnolla, joten akku on aina loppu tai läppärini joutuu olemaan hankalassa asennossa latauksen aikana, ettei pysty kirjoittamaan :(. Pitää viedä takuuhuoltoon, kunhan ehdin. 
Vauva on iltaisin myös aika vaativa, joten olen hänen kanssaan yleensä illat makkarissa(jonne läppäriä ei voi laturin takia ottaa), joten siinä ne illat sitten kuluvatkin.

D aloitti taas päiväkodissa 3-4pv viikossa ja vauvan kanssa olemme aloittaneet ulkoilut. Hän on vain erilainen kun veljensä, eikä kauaa viihdy kaukalossa/vaunuissa, varsinkaan jos ne eivät ole jatkuvasti liikkeessä. Iltaisin tankataan maitoa aika usein alkaen n. klo 19 ja ollaan kunnolla nukahdettu vasta n. 22 aikaan...josta sitten nukutaankin n. 02 asti. Siitä sitten nukutaan vaihtelevasti joko 04 tai 06 asti ja siinä tulee n. tunnin mittainen valvejakso, jonka aikana vaihdetaan paristi vaippaa ja syötetään muutama kerta. Siitä sitten nukutaan yleensä klo  9 asti aamulla. 

Innostuin yksi päivä tekemään tekstiilimaalilla paitoihin kuvia ;)...niistä tuli ihan kivat ja katsotaan jos saisi vielä jotain muutakin aikaiseksi.

Meidän vauveli on tänään jo 3vkoa vanha ♥. Kuva on otettu tänään :).

Tekemäni paidat. Karhun kuva on netistä(en muista nyt mistä) ja tuo bird of paradise(VIDEO) on yksi maailman upeimmista ja kummallisemmista linnuista(katso video!) ja olen sen halunnut tehdä jo monesti. Nyt sitten kokeilin ja kiva tuli.

Tigerista on tullut yksi lempparikaupoista ja onneksi niitä on lähistöllä jopa 3! Eilen kävin ja ostin noita ihania sirkus seinätarroja, jotka liimasin D:n vaatekaappien oviin.

Lisäksi ostin tämän peltisen sirkuslaukun, johon D laittoi autojansa :). Ostettua tuli myös mm. ihania paperipillejä sekä cupcake- paketti.

Arvontaa olisi luvassa, kunhan saisin arvottavat kuvattua :). 
Mitäs teille kuuluu? Tykkäättekö Tigerista? 

Ainiin...meidän Bugaboo Donkeyt(kuin uudet) ovat myynnissä, mikäli jotain kiinnostaisi ostaa ne?! Jos, niin meiliä vaan tulemaan ;). DONKEYT MYYTY.

9 comments:

 1. Ihana pieni poika :)<3 Ja tosi hienoja noi sun tekemät paidat! Olisin luullut jonkun merkin valmiiksi, ellet olis kertonut itse tehneesi :)

  Meinaatko ostaa ne toiset rattaat mistä postailit yks päivä jos myyt noi donkeyt :)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiitos :).
   En osta uusia bugia vaan ostan sitten emmaljungan scooterit tilalle :).

   Delete
 2. kuulostaa tutuilta öiltä ja väsyttää väsyttää ja väsyttää..

  Jaksamista!

  ReplyDelete
 3. Munkin mielestä noi tekemäsi paidat on tosi hienoja!

  Tigeriin mulla on hieman ristiriitaiset tunteet (vähän kuten H&M:in, Lindexiin ym. ruotsalaisketjuihin), eli toisaalta siellä on kyllä ihan hirveästi kaikkea kivaa ja tosi edullisesti, mutta sitten välillä muistuu mieleen se ajatus, että millaisistahan oloista nekin rojut tulevat, kun ovat tosiaan älyttömän halpoja...
  Eli toisin sanoen käyn kyllä ihastelemassa ja hamstraamassakin jotain ihanaa aina välillä, mutta sitten taas muistaessani asian poen siitä kovia tunnontuskia :(

  Eivätkö nuo Donkeyt muuten ole hyvät? Olen katsellut niitä hieman sillä silmällä, kun musta näyttää niin käteviltä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :).

   Mun on pakko myöntää, etten juuri ajattele missä/miten ketjujen vaatteet on tehty :(. Tosin, pyrin ainakin ostamaan luomua, jolloin kuvittelisin ettei esim. lapsityövoimaa käytetä vaikka se kyllä tarkoittaa luomupuuvillaa, mutta pakko vaan välillä ostaa hieman halvempia juttuja.

   Donkeyt on mainiot. Meillä vain on nyt kahdet vaunut ja mies ei oikein noista bugista tykkää ja tilanpuutteen vuoksi on pakko toiset myydä.

   Delete
 4. ihan vaan uteliaisuuttani, miksei ne bugikset olleetkaan hyvät?

  ReplyDelete
  Replies
  1. On bugat hyvät, itseasiassa mahtavat etenkin kun käy kaupoilla, mutta mies ei niistä tykästynyt käytännössä ja kahdet vaunut on liikaa meille, kun ei ole tilaa säilyttää, joten bugat on pakko myydä :(.

   Delete
 5. Mikä on hintapyyntö vaunuista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laitatko vaikka meiliä, jos vaunut kiinnostavat, niin annan lisätietoja :).

   Delete