6 Feb 2013

Stokke Tripp Trapp + Newborn set


Sain tuossa jokin aika sitten meiliä Stokken suomalaiselta edustajalta, josko olisin kiinnostunut testaamaan Newborn settiä Tripp Trapp- tuoliin. Olin nähnyt tuota vauvaistuinta mm. Stockmannilla aiemmin, mutta en sen tarkemmin asiaa ollut ajatellut. Nyt kuitenkin pääsin perehtymään asiaan ja tuo vaikuttaa kivalta jutulta ja onkin meille oiva ratkaisu ruokailujen ajaksi, jolloin vauva on hereillä.Hain meidän setin tänään ja saimme myös Tripp Trapp- tuolin haluamassamme värissä(valkoinen). Nyt on molemmilla pojilla omat tuolit ja ne onkin nyt vierekkäin pöydän päädyssä(D haluaa ehdottomasti olla vauvan vieressä). Mukana tuli myös vaihtopäälliset Newborn- settiin ja valitsin ne tuossa sini-violetissa ruutukuosissa. 


Stokke kertoo Newborn- setistä näin:

Stokke Tripp Trapp Newborn Set on ergonomisesti suunniteltu istuin, joka asetetaan Tripp Trapp syöttötuoliin, josta se tarjoaa vastasyntyneelle erinomaisen näköalapaikan muun perheen elämään. Uskomme, että vuorovaikutuss ja läheisyys ovat keskeisiä asioita vauvan kehityksen kannalta. Siitä syystä kaikki Stokken tuotteet, kuten myös Tripp Trapp Newborn Set on suunniteltu tuomaan vauva lähemmäs vanhempia.

Lapset kehittyvät ja oppivat kommunikoimalla heitä lähellä olevan ihmisen kanssa. Tripp Trapp Newborn Set tuo vauvan osaksi perheen päivittäistä arkea ruokapöydässä heti syntymästä lähtien ja helpottaa syöttämistä.

Vauvan mukana olo ruokapöydässä antaa vanhemmille mahdollisuuden nauttia ruokailusta ilman, että yhteys vauvaan katkeaa, joka on myös vauvalle tärkeää.

Stokke Tripp Trapp Newborn Set kiinnittyy turvallisesti Tripp Trapp tuoliin ilman omituisia virityksiä. Kun vauva osaa istua itsenäisesti, istuin vaihdetaan Baby Set istuinosaan. 

Stokke Tripp Trapp Newborn Set soveltuu vastasyntyneestä noin kuuden kuukauden ikään asti(9kg).

Istuimessa on 5- pistevaljaat sekä irroitettavat, konepestävät 100% puuvillaiset tekstiilit. 

 Isoveikka ja pikkuveikka saman pöydän ääressä. Tämä on meille ainakin huippujuttu, sillä D:stä on kiva saada pikkuveli jo nyt mukaan muun perheen puuhiin, kuten syömiseen. 
Saa nähdä kauanko istuin meillä menee. Mikäli pikkuveli kasvaa samaa tahtia veljensä kanssa, 9kg tulee täyteen vasta vuoden iässä, joten tästä kasvetaan yli ennemminkin pituudessa kuin painossa. 

Lisää juttua on tulossa, kunhan olemme testailleet enempi :)

Onko teillä kyseistä settiä? Tai onko setti teille tuttu?

12 comments:

 1. Saako tuosta istuimen kaltevuuttaa saataa vai onko vain yksi asento?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei..Kaltevuutta ei saa muutettua vaan tuo on ihan tuossa yhdessä asennossa. Istuinta voi myös käyttää ilman tuolia esim. lattialla sitterin tapaan.

   Delete
 2. Mä olisin halunnut ton setin silloin pojalle, mutten raaskinut ostaa. Koko ajan siirsin ja siirsin Stokken tuolin ostamista ja lopulta meille tuli käytettynä tavis syöttis jonka heitin joku viikko sitten varastoon. Poika istuu nyt jo oikealla tuolilla vaikka parempi tosin olis hieman korotettu. Innolla jään seuraamaan postauksia aiheesta.

  ReplyDelete
 3. Minä jään myös innolla odottamaan lisää tästä aiheesta:)
  Meiltä löytyy tällä hetkellä kolme kappaletta TripTrappeja ja numero kolmoselle harkittiin jo ostavamme lisäksi tuon newborn-istuimen; juuri siksi että olisi kiva syödä joskus ihan rauhassa ja vauvakin saattaisi viihtyä paremmin.
  Ja tietysti myös sitten myöhemmin voisi soseruokailut aloitella tuossa eikä tarvitsisi sitterin kanssa pelata. Jostain syystä se sitten jäi- lienee hinta ollut se kynnys tuossa.
  Ehkäpä nyt sitten neljännen kanssa;)

  ReplyDelete
 4. kylläpä on järkevän oloinen ja kiva, kun on niin lähellä pöytää.

  Tänään blogiini vauvanvaatteet myyntiin..helpointa näin..

  ReplyDelete
 5. Meillä oli tuo käytössä ja tykättiin kyllä kovasti. Vauva viihtyi hyvin, kun sai katsella hyvältä korkeudelta muiden puuhia. Tuota päällistä kannattaa pitää, kun on helpompi pestä ja kuivuu nopeammin kuin tuo beessi päällinen, vaikka sekin toki pestävä on. Näin jälkeen päin ajateltuna melko kallishan tuo on, kun istuimen ja irtopäällisen hinta on melko lähellä tripptrappin hintaa, ja käyttöaika on kuitenkin lyhyt.

  ReplyDelete
 6. Aivan loistava keksintö! Meillä oli kuopuksella ko. istuin ja pelkästään hyvät kokemukset jäi. Vauva itsekin viihtyi tuolissa todella hyvin. Aitiopakalta pääsi seurailemaan muiden touhuja. Pelkästään siis hyvää sanottavaa ja plussaa myös siitä, että irtopäälliset oli helppo irrottaa ja pestä!

  ReplyDelete
 7. Voi kun näyttää kätevältä, olisipa meilläkin tuollainen! Vauva on paljon hereillä ja vaatii huomiota, joten äidin ruokailut ovat olleet vähän sitä ja tätä. Olisi ihanaa, kun vauva pääsisi samaan ruokapöytään muun perheen ruokaillessa =)

  ReplyDelete
 8. Me saatiin tuo tutuilta lainaan ja oli kyllä todella hyvä. Vauva viihtyi ja itse sai yleensä syötyä muiden kanssa samaan aikaan. Suosittelen. :)

  ReplyDelete
 9. Kivan näköinen ja varmasti kätevä. Onko valmistaja antanut jotain suosituksia siitä kuinka kauan tuossa saa kerrallansa pitää? Esim. Turvakaukaloissahan on suositus n.2h. Monasti olen miettinyt, että nykyään kun käytetään paljon adabtereita, eli kaukalo suoraan rattaisiin kiinni, niin rajat ylittyvät helpostikin. (esim. jossain kauppakeskusksessa jossa ollaan useamman tunnin liikkeellä) Tuntuu usein, että vanhemmat eivät hahmota noita suosituksia, kun nykyään on niin yleistä kärrätä ihan pieniäkin "pystyasennossa". Fysioterapia ystäväni on tätä trendiä kauhulla katsellut. Siis että kuljetaan esim. ihan lenkillä niin, että vauva on kokoajan kaukalossa.

  En siis ollenkaan epäile, että pitäisit todellakaan vauvaa tuossa päivät läpeensä, kestäähän ruokailut yleensä vaan hetken :) Itsekin olen sitteriä aina kotona käyttänyt, mutta liikenteessä ollessamme(paitsi autossa) olen vauvaa kuljettanut aina makuullaa/ sammakkoasennossa repussa/liinassa. Itse olen selkäongelmainen, niin asia on ehkä silläkin mietityttänyt.

  Suloiset on veljekset!

  eepu

  ReplyDelete
 10. ^^ markkinoilla on onneksi jo yksi kaukalo, jonka saa makuuasentoon kun sen irroittaa telakasta. be safe izi sleep.
  toisaalta tuskin tuntikausia vauva viihtyy kaukalossa, aina pitää vaihtaa vaippaa/syödä =)
  itse mielummin ostin sitteri kuin tuon nbsetin, koska siinä saa säätää asentoa.

  ReplyDelete
 11. Kyllä toi new born set on erittäin kätevä kun tarvitsee molemmat kädet vapaiksi vaikka ruokaa laittaessa. en uskaltaisi kokata vauva sylissä tai lattialla koska lattiallekin tippuu usein jotain kuumaa. En voi pyytää miestä katsomaan perään, koska miestä ei ole. Ostin käytettynä new born setin joten olisi kiva jostain löytää ne liukueste/pidennys palikat tähän uuteen stokke tripp trapp tuoliin. Voi olla että olen liian tiukka turvallisuudesta.

  ReplyDelete