15 Apr 2013

Growing with Stokke :)

Saimme Stokken Newborn- setin, kun pikkumies oli 13 päivää vanha(kuva vasemmalla). Nyt ukkeli on 2kk 3,5 viikkoa ja ero on huima! Tällaisissa "samoissa" kuvissa tuon kasvun huomaa parhaiten.
On kyllä uskomatonta miten nuo pienet kasvaa noin kovasti. Vauva tuntuu jo niin isolta pallerolta ja on todella jäntevä. Vääntää selkänsäkin jo niin jäykäksi ja pää pysyy pitkän aikaa ylhäällä. Hieman jo rupeaa havittelemaan edessä näkyvää leluakin. Pitää taas ottaa jonkin ajan kuluttua uusi samanlainen kuva, ihana seurata kuvin pienen kasvua... :)

Meillä on D taas kipeänä...johan se noro meillä kuukausi sitten vieraili. Nyt vaihteeksi on kuumeilua(ei muuta oiretta). Eilen illalla oli jopa yli 39C kuumetta, jota ei yleensä ole. Nyt aamupäivä ollut kuumeetonta, toivon toivon toivon...että huomenna oltaisiin taas terveitä. Lauantaina kun on sitten ne ristiäiset.

TERVETULOA UUSILLE LUKIJOILLE! :D

3 comments:

  1. Voi ei, kyllä on huonoa tuuria teillä sairastelun kanssa :( Toivottavasti loppuviikosta olette koko porukka terveenä.

    Hui kuinka paljon pieni tosiaan on kasvanut :) Ei sitä enää edes muista, kuinka nopeasti vauvat kasvaa. Eikä itse ehkä niin huomaakaan kuin juurikin kuvista :) Ihania kuvia!

    Ootko tykännyt tosta Stokken setistä? Mä sitä Stokkea vieläkin haaveilen, saa nähdä ostanko sit lapsenlapsille ku itelle ei saa aikaiseks :D

    ReplyDelete
  2. Jos joudutaan taas ristiäiset perumaan, niin se saa sitten olla siinä :/. En kyllä rupea kolmansia enää järkkäämään :P.

    Ollaan tykätty tuosta Stokkesta kyllä. Vauva ei kyllä oikein tykkää noiden vöiden laitosta, mutta viihtyy pieniä aikoja, että saa itse syötyä ym. Jos asuisitte lähempänä niin saisit tuon lainaan ;).

    ReplyDelete
  3. Siellä siis ehkä nähdään!!

    ReplyDelete