18 Apr 2013

Godzilla and the Octonauts

Here is my little Godzilla baby nearly 3 months old(next week). I had some fun with Picmonkey, that's why the photos are what they are ;). The Octonauts are the most favorite tv show right now, so my son has gotten some Octonauts toys from England relatives...

Tässä on minun ihana Godzilla vauvani, melkein 3kk vanha(ensi viikolla). Kokeilin Picmonkeyta kuvien editoinnissa, siksi kuvat hieman hassuja ;). Oktonautit on meillä KOVA sana juuri nyt. Englantilaiset sukulaiset halusivatkin lähettää meille vähän sarjan leluja ja itse tilasimme Amazon.co.uk:sta octopodin. Onkos teillä Oktonautit suosikkeja?
 Godzilla vaatteet kokoa 56/62. Harmi ettei tätä kuosia löydy meiltä isompana :(...sopii nimittäin O:lle niin kivasti.




D:n lempparihahmo on Kwazii :) 

9 comments:

  1. oktonautteja tykkäävät katsella, mutta enpä tiennyt että niitäkin löytyy myös leluina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, englannista löytyy, joku myy myös huuto.netissä(lähettää englannista). Aika kiven alla nuo tuntuu olevan, monesta paikasta loppu tai sitten hinnat pilvissä :/. Vähän myöhään herätty tähänkin villitykseen :D

      Delete
  2. Englannista mekin niitä ollaan tilattu. Ne on kyllä tosi kova juttu meidänkin kaksosilla. Amazonilta aika hyvin löytyy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, amazonilla tosiaan on ihan kivasti ja saa ilman postareita.

      Delete
  3. Meilläkin tykätään oktonauteista. Meinasin tilata amazonista, mut sit huomasin et Jenkeissä oli halvempia ja vanhempani asuvat siellä ja ovatkin ostaneet jo pojalle noita synttärilahjaksi, mutta tulevat vasta kesällä suomeen.. :( Miltä nuo lelut vaikuttaa? Tai siis ovatko ihan kestävän oloisia? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En olekaan katsonut jenkkien tarjontaa, mutta tulleja sieltä sitten tulisi kuitenkin...teillä hyvä kun voi tuoda mukana :). Minusta nuo vaikuttaa hyvältä laadullisesti. Vertaan nyt esim. Palomies Sami- leluihin, jotka minusta aika surkeaa laatua, nämä kuitenkin ovat Fisher Pricen, niin ihan ok :).

      Delete
  4. OKtikset on ollut pitkään yksi suosikkisarja neidillä ja naapurin pojalla. Leikkivät yhdessä sitä lumikasassa jne. Ihana teidän pieni poitsu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä herättiin oktonautteihin vasta, kun rupesivat nyt keväällä tulemaan aamu tv:ssä. Siitä se sitten lähti ja nytkin sitä katsellaan :).

      Kiitos :D

      Delete
  5. Oktonautit kuuluvat meidän TYTÖN lemppareihin! ;-) Isukki toi työreissulta Ranskasta yhden sarjan, jossa on Kapteeni Valkonen ja jotain muuta härpäkettä. Setin hinta oli kai ollut vähän päälle 10 €, joten ei mitenkään kohtuuton.

    Teidänkin "pieni" on jo niin iso! :-)

    ReplyDelete