4 Apr 2013

Baby's clothes

Here's a post I have been meaning to do many times and only now have the time...that is why it is including quite a lot of stuff ;).
First being, the lovely lovely ladies at VIXVAX.COM sent us the coolest clothes and something for us to test. We have not had Mini A Ture before, neither inside nor outside clothes, so we got shirts for the boys. Also some, Soft Gallery shorts, Hummel shoes and Molo socks.
As for my favorite outfits on my little one, here you can see some of them.

Nyt on taas kerrankin sellainen hetki, että ehtii kirjoittamaan. Tässä tuleekin sitten vähän sekalaista asiaa, joten yrittäkää pysyä perässä ;). 

Ihan ensiksi haluan kertoa että VIXVAX.COM -nettikaupasta saatte -25% alea koodilla Lastenvaateralli kaikista SS13 uutuuksista!!

VixVaxin tytöt lähettivät meille super kivan paketin, jossa saimme testiin Mini A Turen paidat pojille, D:lle Hummelin kengät, Soft Galleryn shortsit sekä Molon sukat. MAT:lta ei meillä vielä olekaan ollut vaatetta ja vaikuttavat erittäin laadukkailta.


T- paita on D:lle ja huppari O:lle :). Teeppari on kokoa 4y ja sopivan kokoinen tuolle metriselle. Huppari on kokoa 6m, mutta omaan silmään vaikuttaa siltä, että menisi meille jo n. 4kk iässä, ellei aiemminkin...mutta kesän korvalla saa ainakin käyttöön. Värit ovat omia lemppareitani, sinistä, punaista ja valkoista.

Saimme myös taannoin postia Blingolta. Merkki ei ole meille ennestään tuttu ja saimme valita heidän nettikaupasta muutaman tuotteen. Vauvalle valitsin bodyn ja collegehousut, D:lle tähtitopin(hihaton). Vielä ei olla päästy niitä testaan, joten parempi postaus niistä kunhan on hieman kokemusta :).
Blingon vaatteet. Molemmat kokoa 62/68, mutta housut minusta aika reilun kokoiset. Tuntuu kovin laadukkaalta, joten innolla testailemme näitä.

Lemppari vauvanvaatteet? Ennen vauvan syntymää  rohmusin alesta paljon kaikenlaista vaatetta, lähinnä bodeja, housuja ja yöpukuja. Jemmassa oli muutama pieni ja FB kirppareilta tuli ostettua muutamat ihanuudet. Nyt kun niitä on päässyt vauvalle pukemaan reilut kaksi kuukautta, on muutamat ylitse muiden! Mini Rodinithan tietty ne suosituimmat ;).
Ohessa random kuvia ihanista vaatteita ihanuuden päällä!
Tämä on minusta hauska kuva veljeksistä ♥. Noppabody yksi suosikeista.

MR kirahvibody on yksi väriläiskä vaatekaapissa. Housut Lindexin uusretroa D:n vauva-ajalta.

Kitarabody taitaa olla se suosituin body...harmi ettei meiltä löydy tätä 68/74 koossa :(.

Toinen ihana veljeskuva. Vauva tykkää veikasta kovasti ja etsii tätä jo katseellaan heti kun äänen kuulee. On sitten yhtä hymyä, kun veikka antaa huomiota ♥. Yökkärisuosikit ovat nepillisiä ja Lindexistä. Käytetty paljon ja pysyneet todella hyvinä...ehkä hieman kutistunut tai sitten tuo vain kasvaa niin nopeasti.

Tänään päällä ollut ebben harmaa kietaisubody 50/56(vastaa 56/62). Materiaali on aivan ihanan pehmeää ja joustavaa. Housusuosikit ovat sukkahousut. Puolipotkarit, joita muutamat oli, on heivattu pois ja sukkiksia (PO.P, Seppälä, Lindex) ostettu tilalle. Sukkahousut vaan istuvat jalkateriin paljon paremmin kuin puolipotkarit. Kuvassa Seppälän ihanat keltaiset sukkahousut.

♥OLIVER♥

Tänään kokeiltiin Beau L♥ves jumppista, joka on kokoa 3-6kk, mutta on jo ihan sopiva. Saa nähdä kauanko tämä menee päälle, on meinaan ihana! :)

Hymypoika.

Ja vielä yksi bodysuosikki Mini Rodinia sekä sukkahousut PO.Pin.

TÄSSÄ VÄLISSÄ ETSINTÄKUULUTAN MINI RODININ BODEJA 68/74(robotit, pandat, ym. vanhemmat ja uudemmatkin kuosit). JOS KAAPEISTANNE LÖYTYY, NIIN OSTAN POIS ;). MYÖS NOITA PO.PIN SUKKAHOUSUJA KAIPAAN 62/68 KOOSSA!

Loppuun vielä muutama ostos. Kevätpipoja meillä ei oikein ollutkaan, joten kävin eilen pari ostamassa.
Villervallan raitapipo(joka olikin likainen ja huomasin vasta kotona), Reiman valkoinen uutuuspipo sekä kesäksi Newbie hellehattu :).

Kesäksi on sitten odottamassa ihanaa Mini Rodinia...nimittäin kolme lyhythihaista bodia(joille toivon, että löytyy käyttöä!). 
Sininen godzilla 56/62, nalle ja moniväri godzilla 68/74. Enempää lyhythihaisia bodeja ei taideta tarvita.

Ja sitten loppuun vielä tänään tilaukseen laitetut jutut Oii:sta.
D tykkää huiveista, joten tilasin hänelle tämän hauskan Emma och Malena merkin makrilli- huivin.

D:lle myös hihaton, joita on kaivattu.

Ja vauvalle vielä bugdie pipo.

Huh! Ja anteeksi kovin sekava postaus :/.
Aurinkoista loppuviikkoa!




6 comments:

  1. Voi että, Oliver on kyllä niin suloinen :)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos :) ihana palleroinenhan se ja ilostuttaa päivääni joka päivä :)

      Delete
  2. Niin söpö vauveli!♥ Ilmottelehan, jos jossain vaiheessa olet laittamassa Oliverin vaateita myyntiin.;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heips ja kiitos :). Mulla itseasiassa olisi esim. Po.pin vaatteina myynnissä, jos kiinnostaa, laita vaikka sähköpostia :).

      Delete
  3. Kylläpä te ootte saaneet söpön kääryleen <3 D:sta on varmasti apua vaavin kanssa, kun ikää on jo sen verran paljon.

    - Jenni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos <3 Syötävän ihana pallukka tuo kyllä on, saa päiviin ihan uudenlaista potkua kun vauva hymyilee ja juttelee, tätä olin niin kovasti kaivannutkin :). Ja Danskusta on kyllä paljon apua ja tykkää veljestään hurjasti...mitähän se on sitten kun Oliver lähtee liikkeelle ;)

      Delete