30 Apr 2013

Weekend

We went to Helsinki last friday to attend the child fair. I went to the fair with the baby while D stayed at my aunt's house playing with my cousin. I am saving money for our trip to Sweden, coming up in June, so i could not buy much. Not that we really needed anything anyway. I found a few hats, socks and juicebox holder :). We had a good time and came back home on Sunday. Now we're getting ready for some may day celebration tomorrow.

Päätin sitten lähteä Lapsi- messuille, mutta vasta Perjantaina. Menin vauvan kanssa kaksin ja D jäi tätini ja serkkuni luo siksi aikaa. Kyllä oli todella tylsää olla siellä yksin, joten varmasti jää ensi vuonna käymättä, ellen saa jostain messuseuraa ;). 
Ollaan lähdössä n. viikon reissuun Tukholmaan kesäkuussa, joten en pystynyt messuilta paljoa ostamaan. Erityisesti kiinnosti uusi Gugguu- merkki, mutta hinnat nähtyä, ne jäi valitettavasti sinne :(. Harmi, sillä mm. ne housut olisivat olleet kivat. Löysin sitten D:lle pipon, Kuopuksen tytöt antoivat O:lle lahjaksi ihanan pirtsakan Geggamojan pipan ja ostin vielä 3 paria Ubangin sukkia. Olettehan huomanneet, että Kuopus on avannut uuden liikkeen Tampereen keskustaan, Koskikeskusta vastapäätä(ent. ruohonjuuri)!? Itse en ole vielä ehtinyt käymään, mutta tarkoitus olisi piakkoin käydä :). Messuilta tarttui mukaan myös Mehujehu, joka on aika huippu juttu!
Fischer Pricen osastolta O sai tuon seepra- helistimen. Itse ostin tuon ihanan haisunäätä lelun Tammiston Toys R Us:ista. Lamazea meiltä löytyy muutama muukin lelu ja tykkään niistä hurjasti, samoin O...mutta harmi kun ovat kovin hintavia :/.

Mehujehu on varmaan kesän the juttu!

Kuopuksen saalis. Kaksi sukkaparia puuttuu, ovat jo pesussa(ne oli vauvalle).
Nyt me rauhoitutaan vapun viettoon. Toivottavasti ilma on huomenna kiva ja päästään vapputorille ja ulkoilemaan. Ajattelin myös paistaa munkkeja ja tehdä illaksi pizzaa :D.

Postauksia olisi jonoksi asti ja tulossa on mm. hyväntekeväisyyshuutokauppaa...mutta odottelen huudettavia tuotteita vielä, niin siitä hieman myöhemmin. Sanon nyt kuitenkin että aika huippuja juttuja on tulossa huudettaviksi, joten silmät ja korvat auki!!


6 comments:

  1. Meillä on ollut jo hmm oliko viime kesästä tuo mehujehu ja se on kyllä loistava esim just automatkoilla, kun itse ei voi vahtia etteikö se mehu ois heti rinnuksilla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, D puristaa mehupurkkia lähes aina, joten juurikin automatkoille tuo on huippu, niin ei ainakaan pitäisi puristella enää juomia päälleen :)

      Delete
  2. Voi miten vauva on kasvanut! :) Hyvää vappua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, vauva sen kuin kasvaa ♥. Oikein hyvää vappua teillekin!!

      Delete
  3. Meillä on ollut tuo Mehujehu-pidike käytössä jo kaksi vuotta ja on kyllä huippu ostos ollut, ostettu vuoden 2011 lapsimessuilta jolloin tuo ei tainnut vielä silloin iskeä porukkaan mutta nyt sitä näki joka toisella :D

    ReplyDelete