17 Jan 2014

Snowleopards

Heippa taas!
Pakkaset saapuivat kuin saapuivatkin ja lumi myös tietenkin. Kyllä hieman liian kovia pakkasia omaan makuuni on, saisi lauhtua jo :). Ensi viikolla meillä alkaa ns. normaali arki, kun D palaa päiväkotiin. Kotona päivät ovat kuluneet hujauksessa, olemme rentoutuneet, kun kerrankin on ollut pidempi loma.

Olen ostellut toki myös silloin tälllöin vaatteitakin pojille, kuten viimisimpänä kuvassa näkyvän ihanan lumileopardihaalarin. Koko on 68/74 ja menee meille kevään. Kuosi ei ensiksi ollut mieleinen, mutta sittemmin vauvalle on tullut collegepaita, haalari(synttärilahjaksi) ja D:lle collegepaita. 

Lisäksi olen dc-fixillä tehnyt buffaloista ns. all-black versiot :). Näyttää silmään paremmalta noin ja suojaa runkoa naarmuilta. Tämän pitäisi irrota hyvin jättämättä jälkiä. joten uskalsin laittaa ja oli todella helppoa.
Onko kukaan muu tehnyt samaa?


5 comments:

  1. Replies
    1. Eikö? Parempi minusta näin kokomustana :)

      Delete
  2. Mistä ostit tota dc-fixiä ja millaista tuo oli, mattapintaista vai?? Tekisi itsekkin mieli dc-fixata meidän vaunujen runko tuolla, olen tuota dc-fixiä vuosia sitten käyttänyt muuhun mutta houkuttelisi kokeilla myös teipata tuo vaunujen runko sillä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ostin tuota rullan Bauhausista ja on mattamustaa joo. Tosi helppo oli kyllä laittaa vaikkei ihan täydellisesti mennytkään, mutta eipä epäkohdat näy kuin läheltä katsottuna :).

      Delete
  3. minä ostin prismasta ihan, se oli eka mistä tuli vastaan. ja siitä rullasta riittää mielettömästi, jos menee vähän ruttuun ja häiritsee omaa silmää

    ReplyDelete