7 Jan 2014

Soon to come...


Loppuviikosta kerron lisää kuvien kera, tai viimeistään ensi viikolla, riippuen koska nämä komeudet saapuu. Toivon kovasti että ovat nyt mieleiset ja menevät meillä loppuun asti, odotukset ainakin ovat korkealla :). Tilasin siis Bugaboo Buffalot joulukuun puolessa välissä babyplus.nl- kaupasta ja viime perjantaina olivat heillä perillä. Nämä lähtivät eilen Suomeen joten loppuviikosta pitäisi saapua. 

Me olemme edelleen sairaalassa, huomenna pitäisi kotiutua, joten ollut nyt vähän hiljaista. D:n leikkaus kun siirtyi viikolla taaksepäin ja se oli viime perjantaina. Kaikki meni hyvin ja nyt vaan toivutaan :). 

Kohta siis lisää näistä ihanuuksista ;).

9 comments:

  1. Saako kysellä miksi päädyitte näihin kuin myitte Donkeyt pois muutama kuukausi sitten, koska ette niistä pitäneet? Kyseessä kuitenki sama ratas yhdelle lapselle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me myytiin Donkeyt jo viime keväänä pois ja nyt jälkeenpäin on hieman kaduttanut niiden myynti, kun en ole ollut tyytyväinen sen jälkeisiin rattaisiinkaan. Buffaloitahan ei silloin vielä ollut kun Donkeyt ostimme joten nyt ikäänkuin "donkeyt" tuli takaisin buffaloiden muodossa.

      Delete
  2. Onnittelut loistavasta vaunuvalinnasta! Meillä oli Pinjalla ties kuinka monet eri vaunut ja mitkään eivät tuntuneet täydellisiltä ja heti kun nämä Buffalot lanseerattiin päätin, että jos meitä toisella lapsella suodaan niin hänelle tulee ehdottomasti nämä vaunut ja niinhän hänelle tulikin ja olen ollut mielettömän tyytyväinen valintaani, pois en vaihtaisi! Juuri eilenkin kärryteltiin latupohjalla metsässä vaunuissa ja hyvin vaunut kulkivat, ei mitään ongelmia ja vauva nukkui makoisasti kopassaan, vaikka näistä puuttuukin sellainen jousitus kuin esim. emmaljungissa on niin en hetkeäkään ole jousitusta kaivannut, koskaan ei ole näillä kärrytellessä tuntunut, että vauva pomppisi kopassaan ja soratiet olisi mieletöntä ryskytystä, vaunukoppa keinuu kyllä liikkeessä kuten cameissakin keinuu mutta vauva nukkuu oikein makoisasti kopassaan. :)

    Kesäksi pitää ehkä tosin hankkia näihin jotain piristystä, niitä uusia kuomuja Buffaloihin odotellessa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä oli sinänsä hyvä "setti", eli emmaljungan ozonet + city crossit, mutta tilaahan ne vei eikä tänne nykyiseen olisi moelmmat mahtuneet. Lisäksi alakoriin oli huono päästä laittamaan kauppakassia. Viimeisimmät meillä oli Teutoniat, kolmipyöräiset, joista mies ei tykännyt yhtään ja niissä tuo alakori oli viela huonompi, eli sinne ei kassia tunkenut millaan :/. Nyt siis uskon ja toivon, että buffalot olis meillekin ne the rattaat :). Olen lukenutkin teidän kokemuksista blogista ja vaikuttaa kyllä hyviltä!

      Delete
  3. Me on kärrytelty näillä nyt noin kk ja mä olen ihan rakastunut. Poitsu 1v4kk viihtyy oikein hyvin. Testattu ollaan kaupoissa (jouluruuhka), metsäpoluillaja mukulakivillä, hyvin kulkee.

    Hedu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva että tekin tykkäätte! Ja kiva että toimii oikeastikin erilaisissa maastoissa ja paikoissa. Pian päästään mekin testaamaan! :)

      Delete
  4. arvasin että nää oli tilauksessa ;) voin kertoa että ärsyttää, meillä varmaan hajosi runko noista vibeistä :/ en oo nyt varma että uskallanko käyttää niitä vai mitä niillä tekis, heitän kohta kaikilla kärryillä vesilintua ja toivon että tulee lunta ja lapsi lopettaa päiväunensa ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D. Harmi teidän vibeja...onko niissä takuu? Aika jännä kyllä jos runko hajoaa kun eikös sen pitäisi aika paljon kestää? :/. Nyt sitten buffalot tilaukseen sielläkin ;).

      Delete
    2. ei niissä oo enää voimassa takuu, pistin p&tlle sähköpostia. en siis tiedä onko ne ns oikeasti rikki, kasausmekanismi tökkii toiselta puolelta eli ei lukitu kunnolla. Mun rasvaukset ei ainakaan ole auttaneet, pitänee viedä liikkeeseen näytille jos niillä olisi jokin vinkki :)
      buffalot ei kyllä houkuta oikeastaan, V täyttää maaliskuussa kolmen ja tuskin esim ensisyksynä enää tarvitse rattaita nukkumiseen, kun luultavimmin on jo päiväkodissa sitten. juuri sillä mietin tässä että en haluaisi ostaa enää mitään tonnin rattaita tälle käytölle

      Delete