28 Jan 2014

WeekEnd

Viikonloppuna vietimme minin 1v juhlia, sunnuntaina kävimme asuntonäytössä(JEP!) ja luistelemassa. Pienin on nuhassa, joten eilen otettiin iisisti kotona pientä bussireissua lukuunottamatta :).

Tässä pieni kuvapläjäys viime päiviltä.

 Juhlapäivän aamun hilpeät tunnelmat :D.

 Babyshopista löytyi vielä tätä ihanaa Popupshopin pingujumppista, joten ostin minille tuon koossa 12-18kk. Isohan se on mutta niin älyttömän söpö ♥.

 Synttärikakkua olisi ollut niin kiva päästä käsin sotkemaan, että ilme oli tämä kun jouduttiin hetkeksi ottamaan kakku käsien ulottuvilta pois :).
 Mutta olihan se kakku kuitenkin ihan tosi hyvää!

 Juhlat olivat erittäin onnistuneet. Näissä kuvissa O on jo tosi väsynyt ja nukahti heti kun sänkyyn kannettiin. Lapsivieraita meillä oli 5, joten hulinaa ja meteliä riitti kivasti.
 Tunnelmia eiliseltä. Pinguhaalari piti saada pienen nuhanenän päälle, jotta pitäisi lämpimänä :).



Tiikeriyökkäri oli yksi synttärilahjoista ja eilen illalla leikit suuntautuivat kaukaloon. Meidän mini mahtuu edelleenkin hyvin kaukaloon, joten vielä ei ole kiire siirtyä toiseen istuimeen. Eikä se oikeastaan olisi mahdollistakaan, kun isommat istuimet vaativat 9kg :D. Saa nähdä ollaanko tuota 9kg vielä vuodenkaan päästä. 

Tänään on neuvola, päivitän mitat tänne iltapäivällä. Veikkaan itse mitoiksi 70cm ja 7,8kg. Katsotaan mitä se on todellisuudessa.

**EDIT** 1v mitat olivat 72cm ja paino 7570g, eli painoa oli vähemmän kuin mitä luulin. Paino menee alaspäin, pituus tullut ylöspäin -2 käyrälle.

Mukavaa viikkoa!!

5 comments:

  1. Paljon onnea suloiselle 1-vuotialle!

    ReplyDelete
  2. Onnea vuosikkalle! (toivotinkohan jo johonkin toiseen viestiin...) Noh yksivuotiasta ei varmasti voi liikaa onnitella. Onnea myös äidille! :)

    ReplyDelete
  3. Tuhannen myöhäiset onnittelut! Miten tää vuosi meni niin nopeasti?!
    Mikä kaukalo teillä olikaan? Mä oon meidän nykyisen auton kanssa kironnut hyvinkin syvälle Brion kaukalon telakoineen. Sama auto merkki ja mallikin on kuin isomman vauva-aikana, mut tässä nykyisessä takapenkki hieman eri muotoinen. Telakka ei pysy lainkaan tukevasti, kun ei ole isofixejä ja tuntuu että kaukalo on jotenkin ahdas toppakamoilla jo ihan pienelle vauvalle. Tosin istuihan meillä isompi siinä vielä 1,5v iässäkin joskus :D

    ReplyDelete