5 Feb 2014

Molo Kids SS14


Vihdoinkin pääsin postaamaan Molo Kidsin kevään mallistosta omat lempparini. Kävin katsastamassa malliston viime kesänä ja tarkoitus oli laittaa omia kuvia, mutta en harmillisesti löydä niitä mistään :/. Ne saattavat olla toisessa muistikortissa, mikä nyt on jossain hukassa. Tyydyn siis käyttämään Molon omia kuvia.
Vaatteet ovat jo myynnissä kaupoissa, joten ylläreitä tuskin kenellekään tulee, mutta tässä omia lemppareita.
Pandat ovat yksi ehdoton lemppari! Aivan ihana kuosi. Autot olisi varmasti pojan mieleen ja sekä slimmit farkut, että colleget ovat tosi kivat. Raitatoppi on raikas ja vihreät shortsit nyt käyvät pandojen kanssa kuin nakutettu!
Tytöille on jälleen kerran kaikkea ihanaa, minusta paljon enempi kivoja juttuja kuin pojille. Musta hame ja rusettitunika on aivan ihania....noh, onhan nuo kaikki ihania :).
Vauvoille on myös kaikkea suloista kuten slimmit farkut, pandabodya, raitabodya. Tytöille kukkia ja sammakoita. Mutta nuo tyttöjen hame-leggarit ovat niin söpöt!!
Ulkovaatteissa uutus on tyttöjen rainbow- haalari (ja takki!)! Erittäin raikas ja kiva uudistus mielestäni. Vanhat suosikit denim sekä rainbow jatkaa vuodesta toiseen ja tänä vuonna meidän minille voisi tulla denim- haalari. Fleece takit ovat myös uutuusväreissä, etenkin tuo tyttöjen minttu-pinkki on ihana. 

Molo Kids on avannut nyt keväällä uuden nettisaitin, josta on helppo löytää eri vaatteet ja asusteet, käydä kurkkimassa miten eri kuosit/vaatteet sopivat yhteen. Jokaisen tuotteen kohdalta näet myös mitkä kaupat niitä ovat ostaneet, eli mistä voit itse saada kyseisen tuotteen. Sama juttu asukokonaisuuksien kohdalla, näet mitkä kaupat ovat ostaneet kyseisen asukokonaisuuden. Ja nettisivut ovat siis www.molo.com 

Mitkä ovat sinun suosikkisi kevään mallistosta?


4 comments:

  1. Pandapaita on pakko saada meidän pienelle pandafanille <3

    ReplyDelete
  2. Molo Kidsin laaja kevään ulkoilumallisto löytyy tuon listan lisäksi www.ratkiriemu.fi kaupasta.

    ReplyDelete