16 Feb 2014

Mini Rodini wind jacket

Sain vihdoin otettua sovituskuvia tästä ihanasta Mini Rodinin tuulitakista. Kuvassa takki kokoa 116/122 ja poika kokoa 110cm. Takki siis on kokolappuun nähden nafti, joten sanoisin takin ennemmin vastaavan kokoa 110/116. Kasvunvaraa ei siis takissa kovasti ole, mutta toivottavasti menisi vielä syksynkin. 

Kevätkenkiä meillä ei ole jemmassa, ellei viime syksyn vielä mahdu. Ajattelin ruskeita tennareita tai nilkkureita tämän takin kaveriksi, kun takissa on kivasti pari ruskeaa yksityiskohtaa.

Toivon että takkeja jäisi pienimmässä koossa aleen, niin nappaisin pikkuveikalle samanlaisen jemmaan. Tämä on nimittäin tosi kiva!

12 comments:

  1. Tuo on kyllä kiva :).

    ReplyDelete
  2. kappas, jo toinen minirodinin vaate joka miellyttäisi mun silmää-edellisen ostin 2011 :D ei ihan ne kuviot aina iske. meillä saattaa kyllä olla jokin tän oloinen takki, josta ostin liian ison koon, niin kaapissa odottelemassa. pitänee sovitella :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä on aivan ihana kyllä, kannattaa voikka alesta katsoa jos ei nyt juuri tarvetta :).

      Delete
  3. Meille on tulossa tuo samaa kokoa esikoiselle, toivottavasti se ei ole liian pieni! Näyttää kyllä tosi hyvältä!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivotaan että on sopiva, takki on ihana!

      Delete
  4. Takki on kyllä tosi ihana ja malli tietysti myös! Onko mini rodinin seuraava drop päivä jo ilmoitettu jossain?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :). 28.2 on puhuttu että tulisi drop 2, mutta en tiedä siirtyykö se eteenpäin kuten drop 1, eli en 100% varmaksi tiedä päivää.

      Delete
  5. Meille tuli nämä kans , malli on aika pusakkamainen , mut kivaa vaihtelua pitkän malliselle picolle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meille sopii tämä malli paremmin kuin pico, kun ne on harmillisesti niin leveitä ettei näytä noilla hoikilla kovin kivoilta :/. Tosin pienemmällehän tuli pico, mutta katsoo sitten miltä se näyttää kun on sopiva :D.

      Delete
  6. Miten teillä kävi tän takin kanssa, mahtuiko enää syksyllä? Nimimerkillä samanlaista tän vuotista ostamassa saman mittaiselle ja kokoa arpomassa tässä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mahtui syksyllä kyllä hyvin ja menee edelleen, tosin on kuitenkin sen verran nafti, että otetaan muita takkeja käyttöön :).

      Delete