26 Aug 2014

Autumn 2014 gear!

Vihdoinkin pääsen(lue: ehdin!) kirjoittamaan meidän poikien syksyn ulkovaatteista. Meidän minit kun kasvavat sen verran hitaasti, meille on tähän asti muistaakseni aina käyneet kevät vaatteet vielä syksylläkin hyvin. Niin tälläkin kertaa eikä siis ole tarvinnut hommata mitään.

O:lle on Molon 80cm rainbow vk-haalari, 74cm PO.Pin kuoritakki + housut, Molon 80cm softshell, Molon 74/80 kokoiset kurahousut sekä tarhassa 80cm ticketin sadepuku.

D:lle löytyy Molon rainbow vk-takki sekä mustat vk- housut 116cm, Molon rainbow ns. sadehousut 116/122, Ticketin softshell takki 116cm sekä kirppislöytönä Reiman Angry Birds softshell takki, jonka koko on 128 mutta on erittäin nafti ja jo pidettävissä.
(Sori huonot puhelin kuvat ulkoa.) Meiltä löytyy myös kasapäin pipoja jotka menevät molemmille sekä rukkasia. Ainoa mitä jouduin ostamaan oli kurahanskat O:lle, sellaset kävin tänään hakemassa Stadiumista. 

O:lla alkoi tänään tarhataival kun aloitimme tutustumalla tarhaan. Loppuviikon jatkamme tutustumista ja Maanantaina hän jääkin sinne ensi kertaa koko päiväksi(5h). Itsellä alkaa silloin myös koulu, joka jo hieman jännittää.

Kovasti olisi mielessä postauksia mm. sisustuksesta. Keittiön päätyseinään saatiin vihdoin tapetti ja parvekekin saanut uutta ilmettä. Torstaina D täyttää jo 6-vuotta, joten loppuviikosta juhlimme pienimuotoisesti ja jossain vaiheessa myöhemmin pidämme sitten kaverisynttärit. 

Mitkä lelut ovat teidän samanikäisten poikien lemppareita?
Meillä tykätään nyt ihan täysillä Lohikäärmeratsastajista/Näin koulutat lohikäärmeesi(How to train your dragon) ja ostinkin tänään lahjaksi pari sarjan lohikäärmettä.

Yritän kovasti postailla hieman tiheämmin, paljon kun olisi postattavaa :).

9 comments:

  1. Meidän ekaluokkalainen viettää ison osan vapaa-ajastaan kavereiden kanssa puuhaillen sekä harrastuksissa. Hän ei tykkää yleensä leikkiä yksin ja touhut on muutenkin enemmän ulkona tapahtuvia, kavereiden kanssa pyöräilyä, palloilua ja tramppiksella olemista sekä joidenkin kavereiden kanssa erilaisia mielikuvitusleikkejä liittyen Star warsiin tai teinimutanttininjakilpikonniin. Noihin leikkeihin ei välttämättä tarvita mitään leluja, vaan ne on mielikuvitusleikkejä. Lelut saavat meillä olla aika rauhassa ja niitä harvoin tarvitsee raivailla. Toki hän joskus leikkii legoilla, mutta enemmän leikkii kuin rakentelee. Varmaankin suurimman osan leluista voisi jo laittaa kiertoon...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä ei harmillisesti ole pojalla kavereita muuten kuin tarhassa, joten pääasiassa leikkii yksin tai meidän kanssa. Huomaa kyllä että pääosa leluista jää jo pois ja aina tietyin väliajoin on jotain lempparia, kuten nyt nuo lohikäärmeet. Autot ja Lentsikat- leffan lentokoneet on myös IN. Toki tykkää myös pihalla pelata sählyä ja pyöräillä ja leikkii jopa hiekkalaatikollakin :).

      Delete
  2. Onnea 6 veelle! Meidän eskarilainen tykkää eniten legoista ja leikkiipä toi vielä autoillakin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :). Meilläkin Legot rupeaa kiinnostamaan nyt enempi ja synttärilahjaksikin on tulossa jokunen Lego. Autot ja lentokoneet meillä myös vielä kiinnostaa välillä ja hiekkalaatikkokin jopa! ;).

      Delete
  3. Meillä 6-v tykkää legoista, monsunoista, baybleideistä, pikkuautoista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä rupeaa nyt vasta olemaan nuo Legot IN ennen niillä leikittiin vain harvoin(pikkulegot siis). Nyt sai lego helikopterin ja kovasti on sitä rakentamassa :).

      Delete
  4. Onnea isolle pojalle :)! Meillä isompi on ihan friikkinä traktoreihin. Pienempi kaikkeen pörröiseen :)
    Meilläkin mahtuu kevään vk-vaatteet. Talvivaatteet pitäis jaksaa alkaa metsästämään :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Meillä pienin taas tykkää kaiken maailman koneista ym :D. Talvivaatetta joudmme me myös metsästään ;).

      Delete
  5. Meiltä 7v.n huoneesta löytyy legoja, gogoja, gormitteja sekä autoja. Koulun alun jälkeen "reviiri" kasvanut ja käy kavereilla toisinaan. Joista osa myös tyttöjä. Iltapäiväkerho ja tae kwon do x2viikossa on iltapuuhissa välillä ihan tarpeeksi.
    5v leikkii legoilla, autoilla ja isoveikan kanssa myös muovisotilailla (pysyvät sota leikissä paremmin paikallaan, ei juosta ympäri kämppää kuvitus pyssyillä). Perinyt Lego geenit isoveikoilta koska jouluna 11v täyttävän toiveena edelleen omat tietska ja legoi....

    ReplyDelete