10 Aug 2014

Kids wallpaper

Olen pähkäillyt jo pidempään lastenhuoneen tapettivaihtoehtoja. Tilasinkin jo kahteen kertaan ellokselta Ferm Livingin tapetteja, mutta palautin sitten kuitenkin takaisin. Nyt tapetti on ajankohtaista ja eilisen illan selailin vaihtoehtoja. Täytyy myös käydä ihan liikkeissä katsomassa vaihtoehtoja.

Tässä hyviä vaihtoehtoja. Seinät ovat nyt valkoiset ja haluaisin ehdottomasti jotain väriä. 







Suosikkini taitaa olla edelleenkin Fermin Kite- tapetti, mutta värit ovat siinä kovin pliisut. Siksi mietin hyvinä kakkosina tuota viimeistä puna-sinistä talo- kuosia, sinisiä pingviineitä tai retro- tyylistä rakettitapettia. Ei tuo kolmiotapettikaan huono olisi :). Päätös on todella vaikea, vaikka saahan sen joskus sitten vaihdettuakin.

Mikä ylläolevista on suosikkisi ja miksi?

8 comments:

  1. Mina paatyisin naista vaihtoehdoista joko pingviiniin (suosikki) tai viimeiseen talotapettiin. 2 ensimmaista on minun mielesta liian 'vauva'maisia jos ajattelee etta kyseessa on myos D:n huone?
    Meilla ainakin ollaan niin laiskoja tapetoimaan etta varmaan sama tapetti pysyy kunnes tipahtaa seinalta, sillakin pyrin valitsemaan jotain joka kestaa aikaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyseessä on molempien poikien yhteinen huone...tuo Fermin kite on kyllä edelleen niin ihana ja jotenkin ajaton, mutta en tiedä kaipaisinko kuitenkin enempi väriä. On vaikeaa :D

      Delete
  2. Kolmio ja viimeinen talotapetti ovat suosikkejani. Meillä on makuuhuoneessa Ferm Livingin keltainen puutapetti. Alunperin se valittiin puolitoistavuotiaan huoneeseen, mutta nykyään huone on aikuisten makuuhuone. Moneen kertaan olen miettinyt tapetin vaihtoa, mutta en ole vieläkään löytänyt mitään mukavampaakaan, saati raskinut luopua tuosta vanhasta. Suosittelen lämpimästi rohkean värikästä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fermillä on kyllä ihania tapetteja, se puu tapetti on myös tosi kiva :). Meillä on huoneessa nyt valkoisia kalusteita lukuunottamatta mintuksi maalaamaani hyllykköä, joten hieman rajoittaa värivaihtoehdot, mutta jotain sopivan lapsekasta, värikästä ja suht neutraalia. Kävin katselemassa liikkeissä ja iso tähtitapettikin voisi olla ajaton ja kiva :)

      Delete
  3. Meillä oli nuo kaikki vaihtoehtoina ihan viimemetreille saakka. Arvoi juuri tuon ensimmäisen tapetin kanssa, että onko kuitenkin liian pliisu. Ja päädyimme marimekon Karkulaiset tapettiin. Ihana tuli huoneesta, leikkisä ja raikas! Mutta yhdelle seinälle vain laitoimme, muuten olisi tullut migreeni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marimekolla on kyllä kivoja ja värikkäitä myös :). Täytyykin katsella sekin vaihtoehto läpi.

      Delete
  4. Ootko katsonut Mr Perswall tapetteja. Siellä on kans todella kivoja. Meillä on Marimekon autotapettia ja pidän siitä kun se on niin värikäs.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen kyllä ja se maailman kartta olisi aivan mahtava, mutta hinta ihan liian kova :/. Marimekkoakin katsoin mutta siinäkin hinta nousee liian korkeaksi, harmi kyllä.

      Delete