15 Dec 2014

Before Christmas

 Näin ennen Joulua tein D:n kanssa pienen päiväretken Helsinkiin. Kesällä ei tullutkaan käytyä siellä suunnalla kertaakaan, vaikka yleensä ollut tapana käydä. D on siis halunnut Helsinkiin jo pitkään, joten päätin varata liput Onnibussiin ja matkata sinne päiväksi. Kävimme Luonnontieteellisessä museossa, jota en voi kuin suositella! Aivan mahtavan hieno minusta ja todella paljon nähtävää. Ajeltiin myös ratikalla, syötiin pihvit ja kakkua sekä katsastettiin Tuomaan markkinat senaatintorilla. Oli oikein kiva ja onnistunut matka ja Onnibus oli todella hyvä ja helppo matkustusväline, ehdottomasti sillä mennään uusiksi!
Nyt kun koulukiireet on ohi, voi ruveta keskittymään kodin laittamiseen joulua varten. Pojille löytyi pieni kerrossänky torin kautta, joka tosin on hieman liian korkea, eli jalkoja on pakko lyhentää. O nukkuu siis edelleen pinniksestä, josta juuri irroitimme laidan. Häntä ei voi kuitenkaan siirtää alasänkyyn ennen kuin jalat on lyhyemmät ja löydämme sopivan turvalaidan. Ei kylläkään kiirettä, hyvin nukkuvat näinkin :). 

Näin pimeällä on ihana tuoda kotiin valoa kynttilöillä, lyhdyillä sekä erilaisilla jouluvaloilla. Monenmoiset alemyynnit (mm. Kodin1) ovat saaneet ainakin minut liikkeelle ja olen joitain kivoja juttuja ostanut. Kaksi ihanaa messinkilyhtyä löytyi sattumalta kirpputorilta (eri aikaan, eri pöydistä) ja koristavat toistaiseksi olkkarissa. Poikien tarhakuvat ovat saaneet nyt kehykset (ei siis kuvassa) ja niille etsitään sopivaa paikkaa. Hurrikaani ja kynttilä on Kodin1 ostettu ja sekin olohuoneen lipaston päällä :). 

Kunhan saamme joulusiivon kunnolla alkuun, laitan laajemmin kuvia asunnosta :).

Oikein ihanaa viikkoa kaikille!!

No comments:

Post a Comment