29 Dec 2014

Freezing cold!

Tänään oli pakkaslukemat korkealla, mutta hetken aikaa olimme ulkoilemassa, samalla kun laitoimme auton lämpiämään. Tuli huomattua tarvetta toiselle villabodylle O:lle ja hän voisi tarvita myös fleecehaalarin. Joten täytyy pitää silmät auki aleissa :).

Tämä ihana ja notkea 2-os puku on ollut aiemminkin päällä sekä myös erikseen, mutta nyt pääsi kunnon pakkastestiin ja lämpöisenä pysyi poika. Tässä on todella helppo liikkua, on kapeaa ja ns. ihonmyötäistä mallia ja kangas venyy. Lahkeet saa kiristettyä todella kireälle ja lisäksi siellä on vielä lumilukko.  Pipo on alelöytö kokoa 48cm ja menee melkeinpä paremmin D:n päähän kuin O:n.

Meidän pieni palleroinen sai alemyynnistä uudet lämpimät kengät, Sorelit ja niitä testailtiin ekaa kertaa tänään kunnolla. Myös Molon karvapipo pääsi ekaa kertaa päähän, alle tosin piti vielä laittaa villakypärämyssy, sillä tämä 1-2 koko on hieman vielä iso tuolle melki 2v:lle :D. Molon haalari koossa 80cm on vähän siinä ja siinä onko kiipeilyssä inansa nafti, mutta menee kyllä varmasti loppuun asti. Jemmasta löytyy kyllä myös 86cm koko jos tarvetta.

Onneksi sentään heti jo lauhtuu ja uutena vuotena saadaan ulkoilla enempi, eikä tarvitse jäätyä :).

P.S Molon omassa nettikaupassa on alkanut ale ;).

2 comments:

  1. Mikä tuo isomman kaksiosainen puku on? Tai siis merkki? Näyttää hyvältä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Molon Hassel- takki ja Hover- housut :). Aivan huiput kaikinpuolin!

      Delete