27 Aug 2015

Mini Rodini drop2 AW15

Tänään on julkaistu Mini Rodinin drop2 ja nopeasti hupeni muutamista vaatteista koot. Onneksi työharjoitteluni alkaa vasta ensi viikolla, niin ehdin näpyttelemään meidän tilauksen heti aamusta ;).

Meillä on ollut nyt parin viikon ajan kirppispöytä ja tuottoa sieltä on tullut sen verran hyvin, että vanhojen myytyjen vaatteiden tilalle, tilasin nyt muutamat uudet. O on vihdoinkin siirtymässä kokoon 92cm, joten hänelle otin 92/98 kokoa. D on siirtynyt vähän aikaa sitten kokoon 128/134 joten sitä olen Rodinilta ostanut.

Mitä meille sitten tuli?
O:lle tilasin tiikerit sekä pingviinipaidan ja lippiksen. D sai tiikeri teepparin ja vauvalle tulee NB koossa leggarit ja hiiribody! :) Lippiksestä ehti loppua jo 48/50 koko, joten jouduin tyytymään kokoa pienempään. Onneksi tuo on säädettävä, joten ehkä se menee O:lle vielä.

Toppavaatteet julkaistiin myös tänään ja ihaniahan ne on! Ehkäpä jopa onneksi, mun lapset on niin kapoisia että Rodinin topat eivät ole heille koskaan istuneet, joten eipä tarvinnut tilata.
Mutta tässä mun lempparit.
Minttu on aivan ihana ja sopisi vaalealle O:lle ihanasti! D:lle voisin ottaa tuon tummansinisen takin ja vauvalle tietty tuon pinkin haalarin :D ja syys- tai kevätkeleille tuon mustan kevyttoppahaalarin. IHANIA!

Tuliko teille mitään vaiko ei?

Meidän tuotteet sekä kuvat Oii:sta.

8 comments:

 1. Meidän hoikkelilla oli viime vuonna Rodinin haalari ja siinä oli tosi hyvä se kiristys! Olin ostanut jemman Ticketin Othellon ja se oli valtava säkki vaikka oli kokoa pienempi kuin Rodini. Ja se Rodini oli kyllä lämpimin meidän haalareista :) Tosin se oli kyllä yhdellä vetskarilla että liekö eroa? Tuo persikkainen on kyllä aika herkku, harmi että nää on uutena niin kalliita, että en taida raskia koskaan ostaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä oli vanhemmalla pojalla sellainen tummansininen haalari joskus ja joo se kiristys on kyllä hyvä ja isommalla lapsella, hoikallakin näyttää kyllä ihan hyvältä. O on niin hoikka että se hukkuis tuohon 2- vetoketjulliseen. Ja kyllä kalliita on niin ei tarvitse edes miettiä ostoa :D.

   Delete
 2. Vieläköhän noi haalarit ovat sellaista tönkköä materiaalia? meillä oli panda haalari ja lapsella oli vaikeuksia liikkua siinä ku oli niin jäykkää kangasta..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, meillä on yksi Rodinin haalari ollut, tummansininen ja kyllä se tönkkö oli verrattuna Molon haalariin. En ole noita uusia päässyt hypistelemään, mutta nuo värilliset ei ainakaan näytä kuvissa tönköiltä, tiedä sitten ovatko.

   Delete
 3. Meille on myös tulossa tuo lippis. Nuo topat on kyllä hurjan ihania! En vaan tiedä tarvitaanko me ensi talveksi uusia. Nuorin kun kasvaa niin hitaasti, että viimetalvinen ylisuuri 86 menee vielä loistavasti ja hyvällä alellakin ostin jemmaan keväällä kokoa isomman.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Topat on mahtavia! Minttu erityisesti on tosi hieno, takkin olisi ihana, mutta O:lle vielä pariin vuoteen liian iso vaikka ottaisikin pienemmän koon :P.

   Delete
 4. Tämä on kyllä jännä, miten tuo merkki vetoaa moniin :) Itseeni ei sitten yhtään... Tosin monesta muustakin olen alkuun sanonut niin ja kummasti se mieli on muuttunut... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo niimpä! En itse kaikista tykkää läheskään, mutta muutamat on tosi kivoja. Ei tosin ole yhtään merkkiä josta pitäisin kaikista vaatteista, mikä ehkä ihan hyväkin ;)

   Delete