8 Apr 2016

Kirppistelyä ja messuilua

Tämä viikko on mennyt hurjaa vauhtia, kuten on kaikki muutkin viikot. Ohjelmaa meillä ei juurikaan ole, mutta jotenkin ne tunnit päivästä vain loppuvat kesken. Tällä viikolla tulee kirppisteltyä, sillä kävin jo alkuviikosta kirppiksellä ja tein muutamia hyviä löytöjä. Huomenna Tampereen seudulla on muutamia MLL- kirpputoreja ja aionkin käydä kurkkaamassa löytyisikö sieltä mitään.

Vauvan kanssa olemme alkaneet kokeilemaan hitaaseen tahtiin kiinteitä. Olemme maistelleet maissia, perunaa, porkkanaa ja mangoa. Kovasti tuntuu olevan kiinnostunut ja hyvin on jokainen maku uponnut suuhun. Mitään kiirettä ei vielä ole kiinteillä, kunhan silloin tällöin niitä maistellaan (ei vielä edes joka päivä). Odotamme 5kk mittoja ja katsomme niiden perusteella onko aiheellista säännöllistää maistelukerrat ja lisätä pikkuhiljaa vaikkapa puurot mukaan. Maitoa kuitenkin riittää vielä hyvin, joten sen puoleenkaan ei ole kiireitä.

Amy on edelleenkin aivan superihana ja helppo hymytyttö. Hän rakastaa kylpyjä, vaunuissa hän on nyt muutamia kertoja ollut hereillä ja katsellut ympärilleen ja Bumbossa on myös kiva istua. Uutena hankintana on aurinkolasit, joita tuli jo aurinkoisena päivänä testattua.

Ensi viikolla meille on tulossa uudet rattaat :D....kun vaihdoin meidän 3v vanhat Bee+ uusiin Bee3- rattaisiin. Tilasin ne lopulta Babyplussalta ja heillä kun sattui niitä olemaan varastossa, lähtivät ne matkaankin jo samana päivänä! Alunperin tilasin ne Babymax- nettikaupasta, jota en voi suositella lainkaan (tyhjiä lupauksia ja suoria valheita). 

Ensi viikolla on tiedossa myös reissu Helsinkiin ja Lapsimessuille! Lähden matkaan kaverin ja hänen tyttönsä kanssa ja yövymme Flamingossa, jotta ajelua ei yhdelle päivälle tulisi niin kovasti. Vauva lähtee mukaan ja isoimman pojan otan myös matkaan. Tulee toivottavasti olemaan kiva reissu :).

Oletteko te menossa messuille?

No comments:

Post a Comment