25 Nov 2012

PO.P is pop!

I had a look at PO.P today and left the shop with some outerwear I was not intending to buy ;). They had -30% on all shell layers and I got 2 overalls with fleece for my soon to be two boys. 

Pyörähdin tänään PO.Pissa(taas) ja vaikka siellä kävin viimeksi Perjantaina, jolloin mitään ei tarttunut mukaan, löysin kuitenkin nyt hieman isommat jutut. Olen tässä märän ja lämpimän syksyn aikana toivonut, että olisin D:lle ostanut PO.Pin fleecevuorisen kuorihaalarin ja kun sattumalta tänään sellainen osui silmiin koossa 110cm, niin pakkohan se oli ostaa -30% alella. Pikkuveikalle ostin samantien myöskin fleecevuorisen haalarin koossa 80cm, joka saa mennä ensi syksyn/alkutalven ja ehkä vielä sen 1v keväänkin.

Lisäksi matkaan tarttui vauvalle villasukkikset ja tumput, sekä D:lle villatumput. Nyt on sitten PO.P kiintiö hetkeksi täynnä(lue: joulualeihin asti ;) ).
Kuvasta poiketen, meidän haalarissa on mustat vetskarit sekä musta hupun vuori.
Puhelimella napattu kuva...käytiin vähän kuraisella metsäretkellä(olisi pitänyt laittaa ne kurikset päälle) ja nyt haalari pääsikin jo ensi pesuun, kun lahkeet pinttyivät jo ihan mustiksi. Toivottavasti lähtee pesussa pois. 110cm on sopivan reilu ja menee keväälläkin. Ilman fleeceä menee vielä varmaan ensi syksynkin.


Pikkuveikkaa odottaa ensi syksynä tämä. Jos yhtään tulee veljeensä, niin syksyllä konttaillaan jo ja kävelyharjoituksia tehdään jo alkutalvesta, joten tämä haalari on varmasti ihan passeli.

Löytyykö teiltä PO.Pin fleecevuorillisia haalareita? Tykkäättekö?

P.S. Blogin uudesta ulkonäöstäkin saa antaa palautetta ;).

9 comments:

  1. Minä olisin halunnut Pinjalle myös uuden fleecevuorellisen haalarin juurikin tuon punaisen jos niitä olisi vain ollut jäljellä meidän Po.pilla, oli vain sinisistäkin pari fleecevuorellista. Meillä on Pinjalla juurikin nyt ollut kevään ja syksyn käytössä fleecevuorellinen haalari ja on ollut kyllä aivan loistavin haalari mitä onkaan välikaudessa ollut meillä. Pitää metsästää meille uusi tuollainen fleecevuorellinen haalari kun tuo nykyinen jää pieneksi, viime vuonna ostin tuon juurikin -30% alesta Po.pilta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olin tosiaan mielestäni onnekas, sillä tuo tarjous alkoi jo perjantaina ja silti löytyi vielä 110cm haalari :). Tummansinisiä oli vain isoina ja pari isoa punaista jäi vielä.

      Meillä oli joskus pari vuotta sitten samanlainen, mutta tummansininen ja tykkäsin siitä kyllä, en tiedä miksi ei ole sen jälkeen tullut ostettua. Toivottavasti löydät teillekin. Kannattaakohan soittaa eri PO.Peihin ja kysellä jos jossain olisi ja lähettäisivät?

      Delete
  2. Löytyy ja tykkään. Tietty;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hih..sen jo tiesinkin ;). Kuolaan Aaronin ihania pikku PO.Peja, joita saa meille tarjota kun käy pieneksi...vinks vinks vaan :D.

      Delete
  3. Olen ollut todella po.p-uskollinen, mutta nyt uskoni po.pin laatuun on alkanut horjua. Fleecevuorellinen haalari meni viime viikolla vaihtoon, kun päästi veden läpi. Asia hoitui liikeessä hyvin ja saimme uuden haalarin tilalle, tosin pelkkä kuorihaalari, mutta tänään vesisateessa totesin, että sekin päästää veden läpi. Varsinkin lahkeista ja lahkeisiin ommellun po.pin merkin kohdalta oli vesi tullut täysin läpi :( .
    Fleecevuorellisista haalreista olen tykännyt, kun se ei tarvitse erillistä välikerrosta pukea päälle nollakeleillä, mutta nyt kun vanhin lapsi on kolme ja haluaa sekä osaa pukea itse oli se fleece hieman hankala. Fleece lähtee hieman mukaan jalkaa työntäessä lahkeeseen ja kinnaa vastaan. Joten olin ajatellutkin, että seuraavaksi olisin ostanutkin pelkän kuoripuvun, mutta nyt se kuoripukukin lähtee reklamaationa takasin.
    Meillä nuo vetta läpi päästävät puvut ovat olleet sinisiä, mutta tytön punainen pitää veden niin kuin pitää, ja aiemmat puvut myös, joten toivotaan, että teidänkin puku toimii moiteettomasti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oho..aika jänännä tuo että on päästänyt vedet läpi. Tuntuu että on varmaan ollut samalla tuotantolinjalla ja ehkä jopa kaikkiin silloin tuotettuihin tummansinisiin on tullut jokin vika :(. Onneksi ei ollut meille tummansinisissä kokoa ;).
      Meillä oli joskus tummansininen puku, mutta ei ollut kovin paljon sillä kuitenkaan käyttöä, kun en osannut käyttää ilman fleeceä. Tämä punainen saa nyt kylä ehdottomasti mennä sitten pelkästä kuorihaalarista keväällä ja syksyllä.

      Delete
  4. We've got exactly the same ones, big in size 122 and smaller with two zippers in size 86, both red (my sons both love red, and for me was nice to find some red not combined with pink, violet and so on... just red, black and white). This is the second year I get those (last year we had the same for the older boy, in gray) and loved it so much that this year we repeated model.
    Last years "haalari" was heavily used in kindergaden the whole winter (in very cold we used a wool overall under this ones) and still looks like new.

    ReplyDelete
    Replies
    1. My son also loves red! He is always a fireman when he is wearing red :). I love it that PO.P makes unisex clothing that can be fitted for a boy or a girl and then they also have clothes for either one.

      We wore the overall yesterday in a very black muddy forest and the black got so stuck on it that I had to put it in the washing machine, glad it came off though, but yes, these stay in good condition.

      Delete
  5. Meillä taas ei ole kyllä ollut mitään vikaa tummansinisessä fleecellisessä, koko syksyn eskarilainen on sillä rämpiny ja jopa kieriny vesilätäköissä, eikä ollenkaan ole päästänyt läpi :)

    ReplyDelete