26 Nov 2012

Xmas photos ♥ by Piritta Lipiäinen

We went to take some cool xmas photos yesterday and they turned out great, as always with Piritta. She has taken photos of my son before(here) too, but it has been such a long time. It was great to see her again and we have just received the gorgeous photos she took. We are making Christmas cards out of these, of course ;).

Me käytiin (vähän extempore) otattamassa D:stä joulukorttikuvia Pirittalla eilen. Seuraan kyllä hänen facebook- sivujaan, mutta olin täysin missannut ilmoittautumisen joulukorttikuvaukseen. Olin kuitenkin sopivasti koneella, kun peruutusaikoja tuli vapaille markkinoille ja nappasin meille heti ajan. Kävimme siis kuvissa eilen ja jo tänään huiput kuvat kolahtivat sähköpostiin. Joku varmaan muistaa, kuinka kävimme hänellä keväällä 2011(mm. täällä) ja siitä onkin jo pitkä aika. Seuraavan kerran varataan aika alkuvuodesta, kun vauva on syntynyt, jotta saadaan ihania vauvakuvia ja sisaruskuvia.

Piritta on ihan huippu kuvaaja ja erittäin suosittu, joten jos halajat häneltä kuvausaikoja, kannattaa seurata hänen facebook sivujaan tarkasti ;).

Mutta ne kuvat...




Mikäs näistä on suosikkisi?

KIITOS PIRITTA!

15 comments:

  1. Ihanat kuvat! Suosikki on toi kolmas :)

    ReplyDelete
  2. Ei vitsi kuinka ihanat kuvat! <3 Pakko kysyä, että paljon tuolla Piritalla kuvatuttaminen maksaa? Itse kun juuri haaveilen, että pääsisi noista poikasista sisaruskuvat ottamaan hänellä. :----)

    Ja mun lemppari on kyllä tuo eka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuo Joulukorttikuvat(kuvaus 15min + 4 kuvaa) maksoi 35€. Normaali kuvaus on muistaakseni 130€+(en muista tarkkaa summaa ja on saattanut muuttuakin) ja kannattaa ehdottomasti laittaa vaikka sähköpostilla tiedusteluja ja jonoonkin, mikäli tälle vuodelle vielä peruutuksia tulisi. Voin lämpimästi suositella, Piritta on huippu ;).

      Delete
    2. Oi että, pitää kyllä laittaa! Viimeistään keväällä olisi ihanaa saada sisaruskuvat otettua. :---) Mä aina tuola facebookin puolella ihastelenkin Pirittan kuvia, aivan valloitavan ihania ja Piritta on ehkä maailman paras kuvaamaan lapsia, ainakin kuvista päätellen!

      Delete
    3. Piritta on varmasti maailman paras lapsikuvaaja ;). Teidän pojista saisi kyllä mahdottoman suloisia kuvia!

      Delete
  3. Nättejä:) Kolmas on hienoin, mutta neljäs voisi myös olla suosikkini.

    ReplyDelete
  4. Eka on paras, kolmannessa ei mitään kontaktia.

    ReplyDelete
  5. Ekassa tai viimeisessä on jotain♥ Toka ja kolmas vaan visuaalisesti kauniita.

    eepu

    ReplyDelete
  6. Ihania kuvia! Viimisessä nousi väkisin hymy huulille, eli ehdottomsti viimeinen on paras!!

    ReplyDelete
  7. Ehdottomasti eka!! Luonnollisin, muut jotenkin tehdyn oloisia. Kauniita kyllä :)

    ReplyDelete
  8. Hinnasto:

    Lapsikuvaus studiolla 175e (sis. alv 23%).
    Lapsikuvaus miljöössä Tampereen seudulla 195e (sis. alv 23%).
    Hinta sisältää tunnin kuvauksen ja kuvia 25kpl käsiteltyinä CD:llä asiakkaalle postitettuna.
    Muut kuvaukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

    ReplyDelete
  9. Eipä nuo kuvat kummosia oo laadultaan, tuommoisia voi räpsiä jokikinen jolla vaan kotoa löytyy järjestelmäkamera... en maksais mitään tuosta laadusta.

    Mut tykkään mallista ja ehdotankin kolmosta :)

    ReplyDelete