1 Dec 2012

December

It is December now and looks like Christmas :). We had a snow blizzard from last night all the way until right now, so it has snowed a lot in the southern parts of Finland for the past day and a half. Kids love snow of course, so my son has been excited all day about the snow. We had to go do some work, cleaning up the car and surroundings and he loved it.

From now on, my blog is part of Blogirinki, which is a kind of community for different type of blogs. Nothing much changes on my blog, but hopefully there will be more things to test and give away to my readers.

Se on sitten Joulukuu ja talvi maassa :). Eilen oli hassua, että pääkaupunkiseutu sai isot kinokset ennen meitä, kun yleensä se tänne pohjoiseen tulee ensin. Saimme pyryn vasta iltapäivällä ja koko yön ja tämän päivän on lunta sadellut. Lapsille ihanaa kun on lunta ja saa tehdä lumihommia. 

Kotonakin olen saanut hieman siivoiltua ja kynttilöitäkin olen polttanut jo kuukauden verran. Eilen vein olkkarista kuolleen palmupuun roskiin ja tilalle laitoin muovipuun, jossa valot. Vielä olisi hurjasti siivottavaa ja järjesteltävää ennen vauvan syntymää, enkä jaksa sitten ison mahan kanssa kovasti loppuvaiheessa touhuta, joten pakko olisi ennen Joulua saada kämppä kuntoon.
 Joulutunnelmaa :)

Lumihommia.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Minun blogiani pyydettiin mukaan Blogirinkiin ja innolla hyppäsinkin mukaan. Blogiringissä on aiemmin ollut mukana vain ruoka- ja leivontablogeja, mutta on nyt ottanut mukaan myös ns. mammablogeja. Ensi vuoden puolella voi siis olla mahdollista, että pääsen tuotetestauksiin mukaan sekä saan järjestää teille lukijoille arvontoja jne. Muuten blogini ei muutu mitenkään erityisesti ja pysyy täällä bloggerissa. Blogirinkiin voit tutustua tarkemmin täällä.


2 comments:

  1. Ihania kuvia ja toi D:n kuva on jotenkin hellyttävä :)

    Mua kans huvitti kun yleensä meillä päin kirotaan, et nyt on lunta ja etelässä sitä kaipaavat niin tänään kaupan kassa hihitteli et saivatpa etelään lunta :D

    ReplyDelete
  2. Vaikuttaa kivalta toi blogirinki! Ja huh mikä lumimäärä tänne etelään on tullu.. itse kun en oo lumen ystävä :D

    ReplyDelete