15 Dec 2012

Xmas presents

Presents for the little man starts coming from England and I have finally been able to buy one too :). Still need to get one more and the then all the toy- presents are bought/gotten.

Joulu lähestyy ja nyt rupeaa lahjoja tippumaan postiluukusta :). Eli Englannin sukulaisten paketteja on saapunut tällä viikolla ja muutama vielä olisi odotettavissa. Itse olen vasta ostanut yhden lahjan, eli ensi viikolla on pakko mennä ostoksille. Tänä vuonna on tarvetta yöpuvuille, sillä D on kasvanut kaikista yökkäreistä nyt ja tarvii kipeesti uusia. Muutama on tulossa englannin mummulta ja mummi on luvannut ostaa yhden tai kaksi. Itse voisi vielä ostaa yhden, niin pärjää niillä jonkin aikaa. Mittasin pojan tänään kunnolla ja todellakin pituutta on nyt 102cm, eli kivasti on 3kk:ssa tullut(2,5cm). 

Mutta lahjoihin...

Nämä ovat jo tuota karkkikärryä lukuunottamatta käärittynä paperiin. Asuntoauto tuli englannin isomummulta, itse ostin popcorn- kärryn, tätini osti tuon donitsiständin ja ebaystä tilasin tuon karkkikärryn, joka on vielä saapumatta. Nämä siis ihania Sylvanian Families- sulouksia :)

Mies halusi jotain koottavaa ja mietti ensin Brion koottavia, mutta niissä on ikäraja 5+ ja aika suolainen hinta, joten nettisurffauksen jälkeen päädyttiin näihin Automoblox- koottaviin autoihin. Englannin pappa halusi nämä ostaa ja tilasi 2 mini pakettia, eli yhdessä paketissa on 3 pientä koottavaa autoa, yhteensä näitä tulee kuusi. 
Yksi pakollinen leluhankinta on vielä tämä Postimies Paten auto ja tämän kun löytää, niin lelulahjat ovat ainakin meidän osalta kasassa. 

Jonkin kivan pelin ajattelin vielä ostaa pukinkonttiin ja tosiaan sen yhden yökkärisetin vielä.

Mitä teidän lapset saa joululahjaksi?


6 comments:

  1. Oi, Pate ois kyllä meidänkin pojan suosikki! Jossain lelumainoksessa tuon näin, mutta livenä en ole hypistellyt että minkälainen on. Meidän poika 3v. saa meiltä ainakin kirjan, pelin ja koottavan automattopalapelin. Enemmänkin jemmoja olisi kaapissa odottamassa, mutta en tiedä viitsiikö enempää lahjoja antaa kun niitä tulee sitten lähisuvultakin. Ettei tuu lahjaähkyä...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meidän poika kanssa toivoo tota Paten autoa :). Paten ostinkin jo valmiiksi.
      Mekään ei viitsitä isoa kasaa lahjoja ostaa, kun niitä tosiaan tulee sukulaisilta ja tuo huone on jo niin täynnä ettei sinne juuri lisää leluja mahdu :).

      Delete
  2. Nuo Sylvanian Familiesit on niin suloisia!

    Meillä lapset saa paljon legoja, brion junarataa, kirjoja, yhdet paidat, neiti saa Sylvanian taloon pari huonekalusettiä yms. Kimbleä ja Afrikan tähteä vielä mietin. Vähän on lipsunut kun eka ajattelin, että ostan kaikille vain yhdet isommat paketit... nyt kaikille on jo 4-5 pakettia ja kummeilta tulee kaikille 2-3 pakettia lisää. Onneksi noille legoille ja junaradoille on säilytyspaikat valmiina, niin ei tarvii joulun jälkeen miettiä mihin ne kaikki "rojut" laittais... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä on duploja ja brion junarataa jo niin paljon, ettei lisää oikein voi ostaa, vaikka kivoja juttuja olisikin. Ajattelin 5v lahjaksi sitten ostaa ensimmäisen setin legoja ja duplot saa jäädä pienemmälle.

      Delete
  3. Ihania nuo Sylvanian Families - jutut. Mun mielestä ne on aika tyttömäisiä, mutta kiva, että pojatkin tykkää. En kyllä tiedä, mahtaisiko meidän pojalle upota, vaikka aika unisex juttuja pyrinkin hankkimaan. Pojan 4v toiveissa on nimittäin puimuri, merirosvolaiva ja kitara :) Play mobilin merirosvolaivan ostinkin. Se on kyllä aika upea. Legoja tulee varmasti myös. Ne on meillä suosikkeja, samoin erilaiset pelit ja kirjat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sylvaniat on ihania. Tyttömäisiä noista tekee nuo hahmot mun mielestä ja niitä meillä ei siis ole lainkaan. D tykkää roolileikeistä ja leikkii noilla niin että olisi itse ns. "myyjä", ajaja jne. :) Noissa häntä eniten kiehtoo nuo pienet ihanat esineet.

      Meillä oli Playmobilin merirosvolaiva mun lapsuudesta, mutta se harmillisesti paloi kellarin tulipalossa :( Se on kyllä hieno.

      Delete