5 Dec 2012

Party and Tiger

D had a Christmas party at daycare last night and he had a lot of fun, so did the other kids. He played a little elf in one act too -how cute!
Today we visited Koskikeskus and a shop called Tiger to get some baskets and other cute things. Tomorrow is Finland's independence day, so we will be staying at home :).

Tarhassa oli eilen Joulujuhla ja olikin ihan kivaa. Harmi vain, että D:n vieressä istui erittäin vilkas poika, joka häiritsi D:tä koko ajan ja teki kaikkea tuhmaa :(. Poika poistettiin penkiltä jopa 3 kertaa, mutta eipä tuo mitään auttanut...harmitti D:n puolesta sillä häneltä jäi monet laulut laulamatta ja leikkimättä. Mutta onneksi häntä ei kovasti näyttänyt se haittaavan ja esittihän hän yhdessä laulussa pientä tonttua :).
Esitysten jälkeen saatiin glögiä/mehua ja pipareita ja lapset villiintyivät leikkimään tarhan jumppasalissa.
Joulujuhlissa. Kappahlista ostin tuon paidan, jota ei ollut 104 tai 110 koossa, joten jouduin ottamaan 98cm ja olihan se vähän liian pieni :(. Pipo on PO.Pin ja koko 56/58 on sopiva tuohon 48,5cm päähän...menee vielä ensi Joulunakin.

Tänään vietimme vapaa päivää ja kävimme Koskarissa katsastamassa Tiger- kaupan. Näin netissä, että heillä on koreja 4€/kpl, joten niitä lähdin metsästämän. Löytyi sitten vähän muutakin kivaa...ihana kauppa!
 Puinen Iglu pinguineen oli 4€
D sai tällaisen vasarointileikin hintaan 7€.

Pari mustaa koria pääsee D:n "uuteen" vaatekaappiin.

Lindexillä kävin kurkkimassa uutta Littlephant- mallistoa ja mukaan tarttui parit housut. Bodyt olisin ostanut myös, mutta niitä ei ollut. Lindexin nettikaupassa näyttää olevan kyseinen mallisto -10% ja ilmainen toimituskulu!
Nämä otin koossa 68cm.

Nämä kokoa pienempänä, eli 62cm.

Joko teille on Tiger- kauppa tuttu? Entä löytyykö teiltä jo näitä Lindexin uutuuksia?

2 comments:

 1. Meillekin lähti eilen tilaukseen nuo alimmaiset Lindexin housut. Ylimpiäkin katselin, mutta miehen mielestä olivat hiukan tyttömäiset pojalle, joten jäivät ostamatta. :( Teinkin muuten eilen postauksen noista Lindexin vaatteista. Minulle luomupuuvillasta valmistetut vaatteet saavat aina plussaa, ja tämä mallisto on aivan ihastuttava! :)

  ReplyDelete
 2. Ihania nämä pienten joulujuhlat. meillä onkin vasta joulunalusviikolla pienet kekkerit kerhon puolesta.
  Itse tutustuin ensimmäistä kertaa Tiger kauppaan Kuopiossa, jonne se avattiin viime kuussa. Aika paljon krääsää mutta myös hyviä (=edullisia) löytöjä tein! Mm. pelejä ja puisia leluja :) todellakin liike pullollaan tavaraa.
  Mukavaa, onnellista joulun (ja vauvan) odotusta teille! :))
  Ninnu

  ReplyDelete