10 Dec 2012

Sub Yellow -Molo -30%!

I was quick to notice Oii's Christmas calendar offer for today, and all Molo items are -30%. I had a look and found the yellow snowsuit in our size for next winter and grabbed it. I hope it's fine as it is size 110cm...if not it will be stored for little brother :). Have a look at the items on offer, lots left!

Oii aukaisi tämän päivän kalenterin jo eilen illalla ja satuin olemaan sopivasti koneen ääressä. Naputtelin meille -30% alella Molon keltaisen toppahaalarin koossa 110cm. Haalarin on tarkoitus olla ensi talveksi, toivottavasti on silloin sopiva, mutta voi kai sitä pitää jo lopputalvestakin lumisilla keleillä :). D kasvaa pituutta nyt kovasti ja kotimittauksella sain mitaksi jo 102cm...toivon silti että haalari menisi myös ensi talvenakin ja jos ei mene, niin jää sitten pikkuveikalle jemmaan! 
Veikan paino oli tämän päiväisessä ultrassa jo 2,1kg! Hurjaa! Syntymäpainoksi veikattiin n. 3,5kg, jonka D:kin painoi, eli isoa vauvaa raskausdiabeteksestä huolimatta tuskin on tulossa. Synnytystapa-arvio on vielä 4 viikon päästä ja sitten onkin pian aika syntyä...apua!

Mut anyways, käykäähän kurkkimassa täällä, jos teillekin alesta jotain löytyisi :).

19 comments:

 1. Meidän 103 senttisellä poitsulla on käytössä 110cm Molon haalari eikä se kyllä ole liian iso. Onhan siinä reiluutta mutta ei liikaa. Toi keltainen on kyllä ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. D on taas niin laiha(n. 14kg) että se taas saa kaiken pussittamaan ja olemaan/näyttämään isolta, mutta sovitetaan tuota kun se saapuu :).

   Delete
 2. Meidän 107 cm pitkällä pojalla nyt myös tuo samainen 110cm ja menee luultavasti tämän talven.

  ReplyDelete
  Replies
  1. D on kasvanut n. 6-8cm vuodessa ja 4v neuvolassa oli 99,5cm, eli jos samaa tahtia menee niin 5v pituus on 106-108cm ja laiha varmasti edelleen eli ehkä tuo meille ensi talven menee ainakin alkutalven :). Varmaan 116 koko olisi kuitenkin ollut liian iso...

   Delete
  2. Varmasti menee ainakin alkutalven. Kun meilläkin kuitenkin villahaalarikin mahtuu ihan hyvin alle. Tosin meillä tämä haalari ei kyllä mene enää ensi talvena, se on varmaa. ;)

   Delete
 3. Meillä on kanssa tuo 110 cm nyt käytössä ja J:llä on mittaa ehkä n. 101 cm. Lahkeissa on toki vielä mittaa, mutta ei mielestäni kuitenkaan liikaa :)

  - Jenni

  ReplyDelete
 4. Meillä on 2v 8kk ikäinen poika ja hän on 100cm pitkä :D Huimia nuo lasten kokoerot! Ja me vanhemmat ollaan ihan "normimittaisia"...

  Meillä myös molo kids polaris ja kokona 104cm.. Siinä on kasvuvaraa, että varmasti mahtuu ainakin tämän talven :)

  Kiva blogi sulla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, huimia kokoeroja on kyllä eri-ikäisten lasten välillä. Itse olen pätkä, samoin vanhempani ja veljenikin reilusti alle 170cm, eli sinänsä D on pitkä ikäisekseen meidän suvussa.
   Meillä oli 104cm viime talvena ja se oli hieman liian reilu mun makuun koko talven, 98cm olisi mennyt paremmin.

   Delete
 5. meillä on Molon 116cm haalari nyt 4v.pojalla joka on 111cm pitkä. on sopiva. pienempi koko olisi ollut liian pieni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo kuulostaa hyvältä, sillä en usko että D saavuttaa 110cm pituutta vielä 5v neuvolassa...lisäksi tuo laihuus tekee tuosta vielä pienemmän kokoisen, niin olen optimistinen tuon koon menevän meillä ensi talven :).

   Delete
 6. Meillä on 3v:llä 100 cm pojalla myös 110 kokoinen keltainen haalari ja minusta just sopiva. Viime talvi kuljettiin 104 kokoisessa ja ensi talveksi on jo 116 jemmassa, mieluummin reilu niin mahtuu paukkupakkasilla myös villavaatteet alle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä oli viime talvena myös 104, pituutta tuolloin n. 95cm ja haalari oli makuuni liian iso...mutta tuo on paljon kiinni lapsen ruumiinrakenteestakin ja tuolle superlaihalle tosiaan kaikki haalarit pussittavat aina jostakin, siksi tuolle meidän poitsulle pitää olla sellainen just eikä melkein- sopiva haalari :). Mutta näkee sitten ensi talvena miten käy...

   Delete
 7. Älä ihmettele sekopäisiä hakusanoja :D mä vaan yritin googlettaa et minkä mittaisena D:lle tuli toi punainen plain rain :) Mut mä nyt riskillä tilaan 104cm :D mahtuupahan ainakin ens vuonna jos ei muuten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh :) en ihmettele... Meille tuo 104 plain rain on vieläkin aavistuksen liian iso, ainakin takin osalta, housut itseasiassa ihan ok. Ei olla kyllä syksyn jälkeen kokeiltu, mutta n. 100cm mittaisena tuo takki oli aika iso.

   Delete
  2. Okei :D No voi hitsit kun osais sit miettiä et olisko se 98cm kuitenkin parempi. Oliko se takki kuitenkin ihan käyttökelpoinen viime vuonna? Kun yritin poikaa mitata ja sain nyt jotain 95cm pituudeksi ehkä. Ja on kasvupyrähdys nyt alkanut (taas).

   Delete
  3. Takki oli liian iso housujen päälle, joten usein sit laitettiin takki housujen alle....takissa se helmaosa on aika leveä ja pitkä, hihat kyllä ihan ok.

   Delete
  4. Okei. Kiitos :)! Kyllä mä otan sen isomman, käytetään sit vaikka noin kotioloissa :)!

   Hih, sun blogista aina parhaat vinkit meille <3 :)

   Delete
 8. osaatko sanoa, mistä vielä vois saada tota molon sub yellow toppahaalaria? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En usko että mistään, mutta keltaista on tulossa taas ensi talvena ;)

   Delete