13 Dec 2012

Molo suit 110cm

We received the suit I ordered a few days ago, it is size 110cm and suprisingly not as big as I thought...it might not go next winter after all :/.


Ensiksikin anteeksi huonosta Instagram- kuvasta, jonka nappasin nopsaa...parempia kuvia sitten kun ollaan ulkona käytetty. Mutta siis, tänään tuli postista tuo 110cm Molon haalari ja se oli kyllä yllättäen sopivampi kun ajattelin. Alla ei ole muuta kuin boxerit ja ohut trikoopaita, joten vaatetta mahtuu alle normaalisti, mutta enpäs tiedä meneekö tuo enää ensi talvena kuitenkaan....mitä mieltä olette? 

Huomatkaa myös alempi postaus VixVaxin alesta!


13 comments:

 1. Menee ehdottomasti vielä ensi talvena jos D ei ota hurjaa kasvuspurttia. Jos 98cm ticket on nyt hyvä niin tuo menee ihan varmasti :) Meille se 98cm ticket on iso ja samoin 98cm molo. Sovitettiin 104cm molon pukua ja näytti meillä suunnilleen tolle kuin D:llä toi 110cm :) Ja mun mielestä se olis meille vasta 2v päästä :D Ihanan värinen puku toi :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, voi olla että menee...jotenkin vaan järkytyin ettei ollutkaan sellainen säkki kun luulin, varsinkin kun alla ei juuri vaatetta ollut. Meillä 98cm ticket on ihan just..veikkaan että jää lopputalvesta liian naftiksi, siinä niska-haara on ihan just sopiva. Ihana väri tuo kyllä on :)

   Delete
 2. Oliko teillä D jotain 100cm pitkä? Katselen nimittäin itse kans ens vuoden pukua jo :) Poika on silloin 3v ja jos kasvaa samaa tahtia kuin tähän mennessä niin pituutta on saman verran kuin teidän D:llä nyt jos se óli sen metrin luokkaa mitä muistelin. Kiva nähdä sovituskuvaa, koska ajattelin ottaa tuon koon ensi talveksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yritin tuossa yksi päivä mitata ja sain mitaksi 102cm, mutta se nyt ei ole 100% varma...pitääkin kokeilla uudestaan vähän paremmin. :)

   Delete
 3. Riippuu tietysti vähän siitäkin, että kuinka reiluja tai nafteja vaatteita lapsella yleensä tykkää pitää ja millaista vauhtia D kasvaa. Meillä oli 110-senttinen Polaris käytössä noin 100-106-senttisellä viime talvena ja nyt kun mittaa on noin 110 cm, on käytössä 116-senttinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vertasin tuota kuvaa viime vuoden kuvaan, jossa D:llä oli pituutta 95cm ja 104cm Molo oli paljon isomman näköinen kun tuo 110cm nyt. Riippuu toki miten kasvu jatkuu, onhan tässä vielä vuosi aikaa seuraavaan talveen ;).

   Delete
 4. Menee varmasti. Itse ostin viime talvena pojalle (tuolloin 3,5v 95cm) 110cm haalarin kasvuvaralla, ajattelin että se menee vain sen talven ja ehkä tämän alkusyksyn, mutta mitä vielä! Haalari on täysin sopiva vielä n.108cm pitkälle pojallemme ja menee varmasti lähes koko talven! :) Ja alle mahtuu vielä villapukukin hyvin. Loistava ostos! Ja siirtyy vielä erittäin hyväkuntoisena pikkuveljen käyttöön aikanaan. Paras puku mitä meillä on koskaan ollut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä oli viime talvena 95cm mittaisena 104cm Molo ja se oli koko talven makuuni liian iso, eli 98cm olisi ollut passelimpi. Nyt kun pituutta on tuo n. 102cm, tuo 110cm ei mikään jätti iso ole, mutta toki kasvun varaa on. Riippuu paljon miten kasvua tulee kevään mittaan.

   Delete
 5. Jos D kasvaa yhtä maltillisesti kuin meidän esikoinen, niin tuo mahtuu hänelle vielä ensi talvenakin. Ostin viime syksynä esikoiselle 110cm haalarin, pituutta pojalla oli tuolloin syksyllä 4v neuvolassa 101cm, aluksi haalari oli liian iso ja käytettiinkin edellis talvista 104cm haalaria. Joulun jälkeen tuo 110 pääsi kuitenkin käyttöön ja mahtuu pojalle edelleen. Pojan pituus nyt n.108cm.

  Nyt "järkytyin" kun tilasin esikoiselle ticketin 110cm haalarin ja se olikin juuri samankokoinen kuin tuo molon 110cm. Pojan päällä se näyttää kutenkin paljon "säkimmältä".

  ReplyDelete
 6. Itse tilasin juuri 116 senttisen ensi talveksi. Tämän hetkistä 3,5v:n pituutta en tiedä, mutta villi veikkaus on vajaa 100cm ja 104 senttinen oranssi Molo on just sopivan tuntuinen. Se on hieman reilu, mutta ei missään nimeessä liikaa. Katsotaan meneekö metsään. Ei olisi ensimmäinen kerta sille, kun riskin ottaa aina, kun vuoden päähän ostaa jotain.

  Meinasin ensin odottaa isompiin aleihin, muttei sinne kuitenkaan olisi jäänyt juuri oikeaa kokoa tässä ihanassa keltaisessa värissä. Ensi talvena meidän pihalla juoksee oranssi ja keltainen poikakaksikko, kun pienempi perii isomman tämän talven haalarin.

  ReplyDelete
 7. Meillä 110-senttinen Polaris on tämän talven haalari juurikin 102-senttiselle tytölle. Ei yhtään liian reilu! :)

  ReplyDelete
 8. Tämän talven n.100cm pitkälle lapselle ostaisin kyllä ensi talveksi 116-senttistä pukua. En usko, että Molo on muuttanut mallia viime talvesta ja silloin vertailin kaupassa kokoa 110 ja 116 (siis viime syksynä n. 108cm pitkälle). Noi kaksi kokoa ovat hyvin lähellä toisiaan ja ostin viime talveksi koon 116. Ero 104 ja 110 kokoisilla puvuilla oli siis suurempi kuin 110 ja 116.

  ReplyDelete
 9. Meillä on noin 103 cm pitkällä tytöllä nyt käytössä juurikin Molon 110 cm, ja on todella hentorakenteinen ja hoikka tyttö. Puku ei kuitenkaan ole yhtään liian iso, juuri sopiva jotta menee koko talven! Ensi talveksi yritänkin ostaa 116 cm puvun alesta jemmaan. Meillä tyttö kasvanut sen noin 5-6 cm vuodessa. Eli sanoisin, että teilläkin parempi ensi talvena on koko 116 cm.

  Katami

  ReplyDelete