8 Dec 2012

These I want...

We have almost everything for the baby, but some things we are still missing and there are some we don't really need, but I would want ;).

Vauvaa varten löytyy jo melkein kaikki, mutta jotain puuttuu ja jotain haluan, vaikka ei tarvittaisikaan välttämättä. Kuulisin mielelläni teidän kokemuksia näistä ja jos teillä on tarjota meile käytettynä, niin kertokaa ihmeessä :)

Sitteriä ei vielä ole ja olen tätä Baby Björniä miettinyt. Hinta uutena kirpaisee, joten käytettynä olen yrittänyt etsiä vielä laihoin tuloksin. Kysyisinkin, että onko teillä suositella jotain muuta sitteriä? Onko teillä tästä kokemusta tai löytyisikö joltakin tällainen myyntiin?

Sophie the Giraffe on varmasti ehdoton hankita, D:llä tätä ei ollut ja nyt toiselle tämän haluaisin. Tällä ei tosin ole kiire, jos sitten ristiäislahjaksi vaikka ostaisin ;). Mitä teidän lapset on tästä tykänneet ja missä iässä olette ottaneet käyttöön?

D:llä oli aikanaan Baby Björnin reppu, mutta sitä tuli käytettyä tasan kerran. En siis kovasti ole optimistinen, että nytkään tulisi reppua käytettyä, joten olen yrittänyt etsiä Manducaa tai Ergoa edullisesti käytettynä. Eihän teiltä löytyisi? Saa ehdottomasti olla käytetty eikä uudenveroinen, koska luulen ettei tälläkään kertaa tuota tulisi kovin usein käytettyä. Onko teillä kokemusta kumpi on parempi, Manduca vai Ergo?

Ja sitten tämä Vaavisänky olisi ihana ja käytännöllinen. Ensisängyksi ei tarvitsisi ottaa käyttöön Kelan laatikkoa ja tätä saisi siirrettyä huoneesta toiseen. Löytyykö teillä tästä kokemusta? Miten vuokraus käytännössä toimi? Olitteko tyytyväisiä? 

Viikkoja nyt 32+3 ja paniikki iskee...en osaa millään ajatella että meillä on kohta vauva, henkisesti en ole valmistautunut lainkaan :(. Hmm..jospa sitten joulun jälkeen tuntuisi jo todellisemmalta.


26 comments:

  1. Meillä on noista ollut ihanainen Sophie ja Manduca. Ensimmäinen oli yksi lempparileluista (ja siskollekin piti ostaa samanlainen vaikka ikäeroa on) ja ilman loistavaa keksintöä eli Manducaa en olisi pitkään vatsavaivaisen vain sylissä viihtyvän vauvan kanssa pärjännyt. Olin aina ollut sitä mieltä ettei liinat ja kantoreput ole mun juttu, mutta niin vaan hurahdin Manducaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manducasta olen kuullut pelkkää hyvää, saa nähdä onko sellaiselle meillä tarvetta :).

      Delete
    2. manduca on paremmin säädettävissä ja sitä voi käyttää helpommin vauvalla kuni ergoa. toisaalta manducan säätöjen vuoksi se myös sopii isommalle ergoa paremmin..
      meillä vauva nukkui aina sitteriin yöunille alakertaan ja isommat yläkertaan. eli bb ei olisin toiminut koska sitä ei saa niin makuulle ja hyvin kannettua kun ei ole kantohihnoja.
      eli itse vaan nostin vauvan sittereineen yläkertaa kun itse menin nukkumaan, ei tarvinnut aina herättää tai sitten päivystää yläkerrassa koska itku ei alas kuulunut :)

      Delete
  2. Sitteriä suosittelen todella. Meillä oli tuo sama neljällä ja oli ihan maailman paras. Kaikesta muusta vauva tavarasta olisin voinut luopua mutta en baby björnistä

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä oli ihan perussitteri, Jyskistä ostettiin eikä siinä mitään vikaa kyllä ollut, mutta ei ollut tuota keinutoimintoa eikä se mikään kovin kaunis ollut :P. Nyt haluaisin kuitenkin tuon Baby Björnin :).

      Delete
  3. Mä suosittelen kolmea ensimmäistä ainakin!! Kantorepuista Manducaa! Meillä olisi tuo sitteri kokonaan harmaalla kankaalla ylinmääräisenä...kiinnostaisko?? ja meidän manduca on myöskin nyt ollut pitkään käyttämättä, mutta siitä en ole ihan varma raskinko vielä luopua. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiinnostaa sitteri!! Missä päin ja mitä hintaa olit ajatellut? Laita vaikka sähköpostia jos haluat :).

      Delete
    2. Niin ja toki Manducakin kiinnostaa, jos raaskit luopua ;).

      Delete
  4. Kirahvin nenä on ollut erittäin suosittu kaikkien tietämieni vauvojen keskuudessa :)

    ReplyDelete
  5. Meillä oli myös aikoinaan tuo BabyBjörnin sitteri ja se oli huippu! Voin todella suositella. Makuuasento on normaalia korkeampi tässä sitterissä ja siksi varmaan poikanikin viihtyi siinä mainiosti. Lisäksi lapsi saa itse heilutettua sitteriä omilla jaloillaan potkien. Meillä käytettiin todella pitkään ja tässä myös aloitettin kiinteiden harjoittelu. Oma sitterini on kyllä tallessa mutta valitettavasti ei vielä myynnissä sillä säästän sitä mahdollista toista lasta varten. Omani ostin aikoinaan vuonna 2007 ja silloin hinta oli n. 85€ eli todella rajusti on sitterin hinta noussut kun tämän päivän hintaan vertaa. Toivottvasti onni suosii ja löydät jostain edullisesti käytetyn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No jopas on hinta kohonnut :(. Kuullut tuosta pelkkää hyvää, joten taitaa se olla pakko hankkia, toivottavasti löytyy.

      Delete
  6. Meillä ei ole noista mistään kokemusta. Tuo sitteri meidän piti hankkia jo tokalle lapselle, mutta ei löytynyt edullista käytettyä niin se jäi..ja kolmannellekin sitä vähän katselin, mutta kun oltiin jo yhden kanssa pärjätty ilman sitteriä niin tuntui se vähän turhalle ja jäi taas ostamatta. Hassua vaan että ensimmäisen kanssa tuntui ettei ilman olisi pärjännyt (silloin käytössä joku perus sitteri, emma tms) ja sitten seuraavien kanssa sitteriä ei kaivattu ollenkaan.. sitterin korvasi kai sitten leikkialusta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä oli sitteri käytössä aktiivisesti sen ekat 4kk ja sitten bumbo ja leikkimatto. Tulikin tuosta mieleen, että myös se leikkimatto pitää hommata :).

      Delete
  7. En jaksanut lukea kommentteja et oliko joku jo vinkannut mut Stockalla on kantisalessa toi kirahvi nyt :)

    Mä halusin tollasen sitterin pojalle, mut en sit ostanut ja mentiin ns. perinteisen mallisella jossa poika oli vielä yli vuoden iässäkin kun alkoi pitää sitä löhöilypaikkana :D

    ReplyDelete
  8. Kiitos Sophie vinkistä, kävin hakemassa mutta perskules en saanut sitä alea :(. En tiedä miksi...enkä enää jaksanut jonottaa ja kysyä. Noh...nyt meiltä se löytyy.

    ReplyDelete
  9. Hei,

    Manduca löytyy nyt vauva ja meidän perhe lehtien ystävänlahjana netistä. T:Pia

    ReplyDelete
  10. Hei;

    Meillä on ollut 2 noista, Manduca (tai oikeastaan kai Ergo) ja Babybjörn sitteri. Jälkimmäinen oli vauva-arjen pelastaja. Itkuinen vauva nukkui siinä heijaamalla, jos ei muualla. Se oli JOKA PAIKASSA mukana, paikallisristeilyllekin kulkeutui vaunujen alaosassa ;) Siinä nukuttiin korvatulehduksessa ÖITÄkin, kun omat niskat jumissa sohvan äärellä.

    Ergo, vähemmällä käytöllä kuin sitteri mutta ehdoton imuroinnin kannalta ;) Ja toisaalta lämpimillä säillä esikoisen kanssa ulkoillessa, kun vauva ei enää viihtynyt vaunuissa.

    Satsaisin ainakin käytettyihin, Babybjörniinhän moni on ommellut/ompeluttanut uusia päällisiäkin, ja saaneet "kuin uudeksi" :)

    ReplyDelete
  11. Hi, try Babyshop...there´s almost always sale on sitters...BabyBjorn.

    Trude

    ReplyDelete
  12. Heippa!

    Saitko jo sitterin? Meillä 2008 ostettu musta!

    Manducastakin vaan hyvää sanottavaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei, sitteriä on tarjottu kyllä mutten ole vielä ostanut, millaista hintaa sinun sitterillä olisi?

      Delete
  13. Heippa!

    Se on siis vanhempi malli kun tuossa kuvassasi! Toinen puoli musta ja toinen pepita ruutua. Ajattelin n, 30€

    Tiina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laitatko vaikka mailia kuvan kera, kuulostaa hyvältä :)

      Delete
  14. Vaavisänky on käteveä, samankokoinen suurinpiirtein kuin laatikko. Liikkuu kivasti paikasta toiseen. Paketti toimitettiin toivottuna aikana, kuljettaja soitti ja kysyi koska ollaan kotona. LAatikossa oli selkeät ohjeet kasaamiseen ja palautusta varten. Menee siis takaisin samassa laatikossa. Meillä oli käytössä n. 3kk kun oli aika pitkä tapaus tämä käyttäjä. Pyysin aikanaan toimituksen n. viikkoa ennen laskettua aikaa mutta eiköhän sen olisi saanut muutettua aikaisemmaksi jos olisi syntynytkin aiemmin.

    ReplyDelete
  15. Tuo sitteri on ihan huippu, suosittelen lämpimästi. Ja repuista suosittelen ergoa, koska siinä mielestäni itselle tukevampaa kantaa isompaa lasta. Itse kannoin kaupunkilomilla vielä 1,5-2v. ergossa.

    ReplyDelete
  16. meillä noi kaikki ja kaikki huippuja!

    ReplyDelete