22 Dec 2012

Ticket + Brio

I bought a few things from the Ticket sale that started yesterday. I bought a snowsuit for the baby for next winter and snowpants for D for this winter. I also bought a new buggy for D as we don't really have any to use with him now...I bought it used and it is only going to be used rarely. Christmas is close and today we have cleaned and put the tree up :).

Joulu se vaan lähestyy ja siivottu on. Kuusikin saatiin tänään sisälle ja koristeltua. Lahjat on kaikki hankittu ja ruoatkin kaapeissa. Huomenna ajattelin silti mennä vähän kaupoille, jos vaikka jotain hyviä alejuttuja jo olisi ;). 
Ticketille tein eilen tilauksen, kun aloittivat alen ja meille on tulossa vauvalle ensi vuodeksi haalari ja D:lle nyt lopputalveksi toppahousut. 
Ostin D:lle myös näppärät rattaat, kun menin myymään syksyllä Scooterit pois. Quinnyjä ei voi käyttää lumella, enkä viitsi donkeylla lähteä D:n kanssa pidemmälle.Ostin käytettynä huippukuntoiset Brion Ponyt....värinä pinkki-hopea, mutta D tykkäsi ja toki äippäkin pinkistä tykkää ;). Eipä kai sillä väliä minkä värisillä kärryillä sitä kulkee, oli kyydissä sitten tyttö tai poika? Mitä mieltä olette?

Ontario toppahousut koossa 104cm.

Vauvalle blue fog- värinen toppahaalari koossa 74cm.
Ihanat pinkit Ponyt. Kankaat olivat kuraiset, joten pesin ne ja puhtaaksi tuli. Kokonaisuudessaan erinomaisessa kunnossa ovat. Lampaantaljalla saa vähän pinkkiä piiloon, jos haluaa :).


Rauhallista Joulun odotusta!3 comments:

  1. Must sillä ei oo väliä oli ne minkä väriset tahansa kunhan niistä itse tykkää :)

    ReplyDelete
  2. Hienot on rattaat! Itsellä 4 v ja 2 v lapset, ostin syksyllä Ponyt edellisten sisarusrattaiden tilalle, mutta loppujen lopuksi on tosi vähän käytetty, kun pienmpikin kävelee jo tosi hienosti meidän reissut. Talvella välillä vedän pulkassakin.

    ReplyDelete
  3. No ei todellakaan mitaan valia vaunujenvarin ja lapsen sukupuolen valilla, paa-asia etta itse tykkaa ja sopii aidin/vanhempien varimaailmaan.

    ReplyDelete