30 Sept 2013

Making funny maracas w/ Danonino

Muistattehan kuinka kevällä Danoninolla oli kampanja kasvattaa jugurttipurkkien mukana tulevista siemenistä erilaisia kasviksia? Me päästiin silloin kasvatuspuuhiin ja hienosti meillä kasvoi oreganoa, tilliä ym. Nyt syksyllä Danoninolta on tullut jugurttiuutuuksia ja me pääsimme niitä testailemaan.

Danonino jugurttijuomat sekä rahkat kuuluvat muutoinkin ostoslistallemme ja ovat ainoita rahkoja joita itsekin syön :P. D:n lempparia on jugurttijuomat ja nyt uudet hauskat dinopullot ovat mielestäni aivan mahtava lisä Danonino tuoteperheeseen.

Me maisteltiin jugurtteja sekä juomia ja keksittiin tehdä dinopulloista marakassit, jotka meillä sekä D:llä että vauvalla on juuri nyt in! Käytin sisältönä riisiä ja makaroneja ja koska korkkia ei pulloissa ole, teippasin aukon napakasti teipillä umpeen...Mutta kuvistahan tietenkin välittyy kaikki paremmin :).

 Jugurttipurkkien mukana tulee hauska tarrasetti, jolla saa muunnettua purkin joksikin eläimeksi. Ihan mahtavan hauskoja!


Dinopulloissa seikkailee 12 eri hahmoa ympäri maapalloa.
 Nämä uppoo meille! Uppooko teille?
Marakassitorni.

Tuotteiden ulkonäköön on mielestäni panostettu ja niistä on oikeasti tehty lapsen näköiset. Jos jugurttipulloihin saisi vielä erillisen korkin, näistä saisi kehiteltyä vaikka mitä kivaa. Pulloihin voisi laittaa hiekkaa tai vettä ja tehdä keilaradan tmv. Pulloilla voi myös leikkiä roolileikkejä, sillä hahmot ovat erilaisia, ne voivat leikeissä toimia vaikkapa nukkeina. 

Syödäänkö teillä Danonino jugurtteja? Oletteko jo törmänneet Dinoihin ja eläinhahmotarroihin?

  Yhteistyössä Danonino.   

4 comments:

 1. Tosi hauska keksintö! Pitää muistaa ostaa noita rahkojakin. :D Nuo dinot on mun mielestä ihan valloittavia ja Pojukin tykkäsi sekä syödä, että puuhailla niiden kanssa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rahkat on kyllä hyviä! Mietin itsekin tuota keilaamista, mutta pulloja ei ehditty juomaan tarpeeksi :D. Marakassit on kivat, nytkin pitää vauvan tyytyväisenä ruokaillessa :).

   Delete
 2. Noi "hatuthan" on loistava idea! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe :) Tuli kyllä oikein hauskan näköisiä hattupäisiä dinoja! Teillä oli myös mahtava lamppuidea! Huippua, mitä kaikkea näistä voikaan keksiä.

   Delete