7 Sept 2013

Me&I aw13 favorites!

Me&I:lta on tullut kivoja uutuuksia tänäkin syksynä ja me saimme heiltä vauvalle housut ja D:lle poliisipipon. Poliisipipo onkin varmasti kaikkien poikien (ja toki tyttöjenkin) suosikki ja niin on meilläkin. Mielestäni tuo poliisikuosi on erittäin onnistunut. Vauva sai smulan- housut koossa 62/68, jotka on vielä tuolle kirpulle hieman isot, joten odottelevat kasvua.

Muita lemppareita mallistosta on tässä kollaasissa. Tytölle ehdoton suosikki on keltainen pupumekko ♥.
Yhdet kutsut on mennyt sivusuun, mutta ehkäpä pääsen kutsuille myöhemmin tässä kuussa ja saatan tilata tuon poliisipaidan vielä :). Farkut ja tiikeritkin erittäin kivat!

Tuliko teille Me&I:lta vaatteita?
Mitkä ovat teidän lemppareita mallistosta?

6 comments:

  1. Juuri laitoin tilauksen matkaan. Tytär valkkasi itselleen keltaisen puputunikan, se onkin ollut suosittu. Pojalla tilasin keltaisen poliisipaidan ja siniset yogapantsit. Ihan kiva mallisto.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keltainen tunika oli kyllä aivan ihana! Pollaripaita olisi meillekin varmasti kelvannut. Yogapantseja ei olla vielä kokeiltu.

      Delete
  2. Meille tuli pojalle poliisiautopipo, keltainen poliisiautopaita, farkut ja kamelin väriset joogahousut. Äidille ne tummat boyfriend farkut ja tiikeri t-paita. Vielä tekisi mieli hankkia viininpunaiset boyfriend farkut itselle ja pojalle collegetakki, kaivuripaita sekä siniset joogahousut. Mallisto oli tosi kiva vaihteeksi, kevään mallistosta en pitänyt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva mallisto kyllä, vaikkakaan ruskean sävyisistä vaatteista en tykännyt. Paljon kivaa löytyy kuitenkin, jospa meillekin jotain muuta tulisi :).

      Delete
  3. Ei oikein iske enää nuo Meandin kuosilliset paidat, joten vielä harkinnassa, että tuleeko niitä lainkaan tilattua. Meandin collari- ja velourhousut on meidän hoikahkolle pojalle ne parhaimmat, joten housuvarastoja ainakin täydennetään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuosilliset ei täälläkään iske, mutta nuo missä vain yksi kuva on ok, etenkin tuo poliisi. Meillä ollut froteehousuja ja canvashousuja ja olleet todella hyviä myös meidän hoikalle.

      Delete