5 Sept 2013

Getting ready to party!

We are having  my son's 5th b-day party this saturday for his daycare friends. The theme is Octonauts and we are getting ready. We bought a cardboard kiosk from Ikea that we decorated with Octonauts stickers and book pages. We also ordered plates, cups, napkins etc. from amazon, so it is going to look great!

Meillä vietetään lauantaina D:n 5-vuotis synttäreitä tarhakavereille ja teemana on Oktonautit. En ole juuri jaksanut miettiä tarjottavia ym. mutta nyt on huone siistitty, kakku leivottu, kauppareissu käyty ja huomenna valmistellaan lisää. Ostin Ikeasta pahvisen kioskin, joka muuttui Octohubiksi :D. Koristelin sen tarroilla ja oktonauttikirjan sivuilla ;). 
Amazonista tilasimme juhlien teemaan sopivat mukit, lautaset, servetit, pöytäliinan ym. 
 Huoneen nurkassa on pieni piilo, joka ei ole komea mutta sitäkin rakkaampi :). Oktonauttitavaraa rupeaa olemaan jo kiitettävästi, pari gupia on vielä matkalla ;).
Näitä kuvia on kiva sunnuntaina ihailla, kun todennäköisesti lattialla ei mahdu juhlien jälkeen kävelemään. Mutta ompahan ainakin hetkeksi siistiä.

Meillä oli tänään 5v neuvola, jossa mitat 107cm ja 15,6kg. Kivasti on tullut sekä pituutta että painoa puolessa vuodessa lisää ja se kyllä nyt näkyy, kun 104 koko on jäänyt pieneksi ja osa 110cm menee nipin napin(riippuen toki merkistä).

Pienempi herra taas ei meinaa kasvaa millään, reilussa kuukaudessa painoa oli tullut vain 95g ja pituutta 1,5cm. Nyt otammekin käyttöön rasvalisän ja toivomme, että paino alkaisin nousta.

Raporttia juhlista varmasti vielä tulossa ;).

10 comments:

 1. Onnea !! Kivoja juhlia.

  Kyllä se siitä , kaikki kasvaa tahdillaan , toivotaan että lisät auttaa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :), toivotaan että rasvalisät auttaa. Toi on niin liikkuvainen, että se vähäkin energia mitä nyt saa menee siihen eikä kasvuun.

   Delete
 2. Onnittelut! Pakko kysyä mistä olet löytänyt noita Oktonauttileluja? Meillä isompi poika rakastaa sitä sarjaa ja voisi jouluksi miettiä :)

  Toivottavasti teillä pienempikin alkaisi pian kasvamaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Oktonautit on kaikki tilattu amazon.co.uk ja siellä usein myös ilmaiset postit suomeen :). Suosittelen sieltä tilaamista, tulee nopsaa ja edulliset hinnat.

   Delete
 3. Hienot mitat D:llä! Hurjasti tainnut vuoden aikana kasvaa :)! Kivannäköiset juhlat tulossa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, hyvät mitat on :). Viimeisen puolen vuoden aikana tullut 5,5cm, kun 4-4,5v tuli vain 2cm. Eli ei siltikään mitään hurjaa kasvua.

   Delete
 4. Kiva juhlateema! Luulen että tulee olemaan meidänkin kaksosten 5-v juhlien teema. Octopodia on toivottu jo monta kuukautta ja postilaatikolla sitä aina odotetaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oktonautit on kyllä tosi huippu lastenohjelma meidän aikuistenkin mielestä. Ei ihme että lapset tykkää :). Jospa teidän postilaatikolle joskus octopod eksyisi ;).

   Delete
 5. Kiva teema! :). Meilläkin synttärivalmistelut käytössä, vielä saan iiiihan itsekseni keksiä koristelujen teemat sun muut, kun neiti täyttää vasta 1v, eikä voi paljon vastaan sanoa :).

  P.S. Blogini teki pikaisen kasvojenkohotuksen (toivottavasti onnistuneen) ja muutti samalla nimensä ja osoitteensa, päivitäthän samalla lukulistasi! Eli lastenvaateosasto läks karuselliin: http://carouselia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Meidän 5-vuotias on ihan samankokoinen, 107cm ja 15,8kg.
  Oktonautit täälläkin in, mutta synttäriteemaksi valiutui sukulaisille Spiderman ja kavereille Lego Chima.

  Terkuin, kolmen pojan äiti (08/08, 10/09 ja 05/13)

  ReplyDelete