15 Sept 2013

Umbrella by Bobo Choses


Tänään ei ainakaan vielä onneksi sada, mutta kuvat otettu sateisena päivänä ja mikäs muukaan asu sopisi päivään paremmin kuin ihana sateenvarjoprintti Bobo Chosesin uudesta syysmallistosta. Me saimme bodyn testiin Lilla Companysta, sillä Bobon trikoovaatteita meillä ei ole ollut vuosiin, kun niiden laatu oli aikoinaan surkeaa. Colleget sentään on huippu hyviä laadultaan ja niitä meillä on mm. housujen ja paidan muodossa. Vauvalle on jemmassa parit Bobon leggarit ja hihattomat vanhasta (olisikohan 09-10) mallistosta.

Bodya on nyt pesty kahdesti, toisella kerralla liotettu myös vanishissa, kun ruokatahrat jämähtää vähän liiankin nopeasti kiinni. Inansa on bodyyn tullut haalentumia, mutta toisaalta materiaali vaikuttaa sellaiselta, että pesujen myötä tulee näyttämään tyylikkään käytetyltä, joten uskon sen kuuluvan juttuun.

Lilla Companysta saa nyt -20% kaikista Uutta- kategorian tuotteista (vain rekisteröityneet käyttäjät) joten mm. tämä body sekä esim. Mini Rodinit, uudet Aarrekidit on tarjouksessa! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Me lähdetään ensi viikolla ruotsiin loppuviikoksi (to-su), joten reissupostausta taas tiedossa jossain vaiheessa :). Mietin tässä että viitsisikö ostaa sieltä Bugaboon Beet matkarattaiksi?! Onko kokemuksia? Meillä nyt quinny zappit, jotka huiput, mutta ärsyttävät Xtra istuimen kanssa kun ei mene yhdessä osassa kasaan...

6 comments:

 1. Ihana värisävy tuossa bodyssa:).
  Rattaista. Makuja,mieltymyksiä ja käyttäjiä on monia. Meillä on ollut sekä Zapp xtrat ja bee+ rattaat. Vaihdoin xtrat bee rattaisiin juurikin tuosta syystä että kasaus oli kahdessa osassa. Vaikka se ei ole vaikeaa irrottaa rungosta,on siinä kuitenkin se oma työvaiheensa. Meillä on käytetty bee plussaa juurikin todella paljon kaupoilla, kaupungilla ja kaasusta on monta kertaa päivässä kun liikutaan aika paljon. Xtrat olivat oikein kivat ja minusta hyvin tukevat rattaat työntää. Toinen vaihtokriteeri oli kuitenkin se ettei istuinosaa saa kasvot työtäjään päin kun kahteen aika makaamaan asentoon. Olen ollut vaihtoon hyvin tyytyväinen ja bee+ rattaat on meillä kaikista käytetyimmät;).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kokemuksista! Mä oon noista zappeista tykännyt ihan hirmusti, onhan ne meillä jo 3v olleet ilman minkäänlaista vikaa tai pahaa sanottavaa. Olen katsellut bee + rattaita käytettynä ruotsista, joten saatan ehkä ostaa jos ehdin löytämään hyvät. :)

   Delete
 2. Piti vielä lisätä että jousitus on tosi hyvä matkatrattaiksi. Ja minusta se että rattaat ovat leveämmät etuakselistaan on vain hyvä asia, sillä jos mahtuu rattailla menemään esim. ahtaan hyllyn välistä etupäässä, voi olla varma että menee myös takaa. Monissa matkarattaissa/rattaissa on juuri toisin eli taka-akseli on niin leveä että rattaat jää jumiin vaikka muuten mahtuisikin;).
  Lisäkuomut ovat kyllä huippujuttu myös;). Meillä on parikin vaihtokuomua että voi vaihtaa mielen mukaan;).
  Minkä väriset teillä olisi toiveissa?

  ReplyDelete
 3. Ihana sateenvarjo-body! Kiitos vinkistä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, jos vinkistä oli apua ja ihana se on! :D

   Delete
 4. Pst! Käy osallistumassa arvontaan: http://carouselia.blogspot.fi/ :)

  ReplyDelete