19 Nov 2013

Bedit - Zipit

Myönnän olevani todella laiska petien pettaaja, myöntääkö joku muu olevansa? :). Onneksi meille laiskoillekin on keksitty huippukivat päiväpeitot, nimittäin Zipitit. Olette varmaan niistä jo kuulleetkin. Nyt vihdoin muuton yhteydessä mietin, että päiväpeittoasialle on pakko tehdä jotain, sillä meidän makkari on ihan keittiön vieressä ja sinne näkee keittiöön kulkiessa ja eteisestä. 
Halusin siis, että makuuhuone pysyy siistinä, jotta oveakin kehtaa pitää päivisin auki ;). Me saimme yhteistyön kautta tilata jenkkisänkyyn sopivan zipit- päiväpeiton. Valitsin väriksi luonnonvalkoisen ja vetoketjun väriksi pinkin. Olen valintaani enemmän kuin tyytyväinen. Huone on valkoinen seinäpinnoiltaan ja verhotkin tällä hetkellä valkoiset, niin pieniä väriläiskiä on pakko olla.

Huoneeseen on toki tulossa seinälle taulua ja nurkkaan paulin pallerot (pinkki-valkoiset tietty) roikkumaan, joten väriä tulee vielä lisää. 

Vauvan sänkyyn tilasin myös zipitin, sen otin valkoisena vaaleansinisellä vetoketjulla. D:n sänkyyn tilaamme peiton sitten, kun saamme siihen ostettua yhtenäisen patjan(nyt siinä on jatkopatja). 

Täytyy kyllä ehdottomasti liputtaa näiden peittojen puolesta. Ovat erittäin helppoja ja näyttävät hyvältä. Sekä tottakai sängytkin pysyvät siistinä.

 Ihana pinkki ♥

 Peite avataan sivuilta auki ja rullataan yön ajaksi sängyn päätyyn. Aamulla laitetaan peitot nätiksi ja rullataan peite takaisin vetoketjuilla -super nopeaa!

 Kannen saa myös kokonaan irti pesua varten tai voi vaikka tilata erivärisen kannen/pohjan.
 Pinnasängyn petaaminen helpottui paljon Zipitin myötä.
 Ja sänky näyttää todella siistiltä.
Nyt olisi myös teillä oiva tilaisuus tilata vaikkapa joululahjaksi Zipit- päiväpeitto, nimittäin saatte -10% alennuksen koodilla 'lastenvaateralli' 1.12 asti. Viimeistään 8.12 maksetut tilaukset toimitetaan jouluksi. Myös esim. lahjakortti on hyvä idea vaikkapa isovanhempien hankkia ;).

Ja mikä mahtavinta ja miksi kannattaa tilata nyt marraskuussa on, että jokaisesta Marraskuussa tehdystä tilauksesta lahjoitetaan 5€ uuden lastensairaalan hyväksi ♥, mahtavaa eikö?

Mitä tykkäätte kyseisistä päiväpeitoista?

No comments:

Post a Comment