3 Nov 2013

Boy's room

Here's some ideas for a boys room. Our move is getting closer and we should be in our new house this time next week. Long and busy week ahead.

Tässä ideoita D:n huoneeseen. Muutto onkin jo viikon päästä ja ensi sunnuntaina samaan aikaan me jo todennäköisesti olemme uudessa kodissa :). On siis tulossa erittäin pitkä ja kiireinen viikko, mutta toivottavasti sitten jo helpottaa.


Verhoiksi on tulossa ihanat Vallilan angry birdsit tuomaan väriä ja leikkisyyttä. Kuusilaatikkoinen Malm- lipasto löytyy jo meiltä ja se tulee leluille säilytyskalusteeksi. Sänky on myös sama kuin nyt, eli jatkopuu, tosin irroitamme siitä tuon hyllyosan sekä laidan. Pehmoleluille koriksi kaavailin Fermin keltaista tai mustaa koria. Lisäsäilytystilaa ajattelin rakentaa Stuva- järjestelmästä ja matoksi mietin Stockholm randia tai meillä jo olevaa lappljung rutaa. Kattolamppu on samantapainen kun tuo mikä kuvassa, muttei kuitenkaan tuo ihan sama.

Seinälle lisäksi olen miettinyt Ikean ekby gällö- hyllykköä, Mini & Maximuksen pari julistetta sekä ainakin karttataulu. 

Nyt energiaa keräämään ensi viikkoa varten :).
Mukavaa viikkoa kaikille!


5 comments:

 1. Kivoja suunnitelmia!!! Valkoiset kalusteet on kyllä hyvä valinta, väriä saa huoneeseen sitten tekstiileillä:)! Tuo Ferm Living -kori on täälläkin ollut haaveissa! Ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥. Valkoiset kalusteet on kyllä minusta must lastenhuoneessa, jossa sitä väriä tulee leluista ihan tarpeeksi. Tuo kori on tosi kiva kyllä, pitää käydä sitä livenä katsomassa ja ostamassa piakkoin :).

   Delete
 2. Hyvältä näyttää suunnitelma :)

  ReplyDelete
 3. kun kerkeät niin halauaisn nähdä teidän takit, blogissa lisää..

  ReplyDelete