16 Nov 2013

More of our house

Tomorrow we are having some people over for some cake, so we had to do more cleaning, mainly in the living room. I made a trip to Ikea to get few more things and made my work desk ready. We also went out for a walk in the near by area.

Huomenna meille on tulossa vieraita kakulle ja kahville, joten piti siivota lisää, tällä kertaa olohuoneesta lähti paljon tavaraa roskiin ja/tai kellariin. Vielä huomiselle riittää muutama juttu ja poikien huone on täysin vaiheissa, mutta pikkuhiljaa. Tänään sain oman työpöydän valmiiksi ja hain postista tilaamani String- hyllyt, jotka todennäköisesti tulee tietokonepöydän yläpuolelle. 
Kävimme myös kävelyllä lähiympäristössä.
 Meidän minimies on viikon päästä jo 10kk! Uskomatonta, miten aika kuluu. Kolme askelta on jo ottanut ja seisoo hienosti ilman tukea ja nousee välillä itsekin seisomaan tuetta.  Ikkunastamme tänään näkynyt nouseva täysikuu :).
 Työpöytäni. Tuoli pitää maalata ja mietin joko vaaleanpunaista tai ihan vain valkoista. 
Tv- taso siirtyy toiselle seinälle, kunhan keksimme miten johdattaa johdot toiselle puolelle huonetta ilman, että jättäisivät jälkiä. Lisäksi taustaan pitää porata reiät johdoille, jolloin digiboxi ym. saadaan kaappiin. Eli hommaa kyllä vielä riittää.

VixVaxilta tuli sähköpostia, että koodilla lastenvaateralli saa nyt hurjat -30% alea syysuutuuksista! Ale on jo niin huippu, että kannattaa ihmeessä käyttää hyväksi!

11 comments:

 1. Maalaa tuoli vaalean mintun väriseksi, sopisi tosi kivasti teidän sisustukseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli itseasiassa toinen väri, hain molemmista näytteet ja meillä on näitä tuoleja kaksi, joten ajattelin toisen maalata mintuksi ja toisen haalean vaaleanpunaiseksi, tai sitten toisen valkoiseksi ja toisen värilliseksi :). Kiitos vinkistä!

   Delete
 2. Kivalta näyttää;).
  Hei onko teillä Teutonian rattaat? Mikä malli?

  Tsemppiä muuttotouhuihin;)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! On teutoniat ja malli Spirit S3. :) Hyvin bongattu ;).

   Delete
  2. Missa valissa olette kereneet Teutonioihin siirtya? :) Ihan vastahan paadyitte Emmaljungiin vai muistanko vaarin. Meilla on nuo samat vaunut eika ole kokemusta muista 'paremmista'/merkki vaunuista. Olisi kiva kuulla vertailua erityisesti Bugat vs Teutonia vs Emmaljungat.

   Delete
  3. Minä myös mielelläni lukisin vertailua rattaista;). Meillä ollut aika monet ja vaihtuvuutta on melko usein;). Yhdet ainoat jotka on ja pysyy on Bugaboo Bee+ rattaat;). Muut sitten vaihtuvat tilanteen mukaan;).
   Mutta siis olisi erittäin mielenkiintoista kuulla teidän menneistä ja nykyisistä rattaista! T. Teutonioiden bongaaja

   Delete
  4. PW...ei saa kysyä ;) Säilytyssyistä vaihtui yksiin, jotka menevät kesällä ja talvella, matkiksina on bee:t jotka olleet todella hyvät. Voisin kyllä kirjoittaa vertailua, on meillä vaunuja/rattaita aika monet olleet :D.

   Delete
 3. Meidän muutosta on jo reilu vuosi, ja meillä näyttää kovin paljon keskeneräisemmältä kuin teillä - pistää vähän miettimään :D. Meillä ei ole verhotankoja / verhoja olohuoneessa eikä keittiössä. Olen jahkannut niidenkin ostoa jo niin kauan, että silmä on tottunut tähän verhottomuuteen, ja saa nähdä, tuleeko tankoja koskaan ikkunaan :D

  ReplyDelete
 4. Kauniita kuvia siellä. Pitääpäs kurkkia jos ois koodille käyttöä ;)

  ReplyDelete