23 Nov 2013

Hello!

Viikko on taas vierähtänyt liiankin nopeasti. Tänään olen siivonnut ja järjestänyt ja vaihtanut taas kalusteiden paikkoja. Viikolla kävin ostamassa muutamia kivoja juttuja ja pari kivaa tulossa vielä postin kautta. Ihanaa, kun koti rupeaa pikku hiljaa näyttämään kivalta, kunhan vielä saataisi tuo poikien huone kuntoon.

Ainoa ongelma tällä hetkellä on, että seiniin pitäisi saada jotain, tauluja ja 3 string- hyllyä. Talo vaan kun on uusi, niin seiniin ei saisi kiinnittää mitään mistä jää isot jäljet ja se on hieman haastavaa. Tai toki saa, mutta muuttaessa se pitää korjata eikä meistä kumpikaan oikein osaa sellaisia juttuja kunnolla tehdä.

Nyt mietimme, jos kaksi string- hyllyä laitettaisi tietokonepöydän päälle, koska siinä seinä on betonia ja näin ollen kiinnikkeistä ei jäisi niin isoja jälkiä. 

Tässä taas jotain kuvia kodista :)

 Domdomista kävin hakemassa tilauksen, kun sijaitsevat Tampereella. Ostin samalla myös puisen timanttikoristeen sekä nuo kaksi printtiä tuomaan ilmettä seinään. Lampun löysin ikean outlet osiosta :).
 Vaihdoin siis näiden järjestystä niin kuin ne alkuperäisesti oli. Fermin maton ostin myös domdomista
 Pieni apulainen ♥.
 Timanttiseinä ja pilkistys keittiöön. Ikeasta haimme lopulta pöytäryhmän vaikka alunperin mietimme jotain muuta ja sirompaa. On tuo vaan lapsiperheeseen ehkä kuitenkin sopivin. Pöytä on lisäksi jatkettava, joten saa tarvittaessa isommaksi.


Domdomista on myös tämä ihana fermin puinen tähtikoriste.

Makuuhuoneessa ehdoton lemppari on tuo päiväpeitto ♥. Se on vaan niin huippu! Huomasitteko muuten sivubannerissa Beditin bannerin? Eli koodilla 'lastenvaateralli' saa -10% alennuksen nettikaupasta. En voi kuin suositella näitä. Tuonne nurkkaan on vielä tulossa paulinpallerot valko-pinkkinä piristämään huonetta ja jossain vaiheessa varmasti jotain taulua tai sisustustekstiä seinälle.

Elo on uudessa kodissa siis mennyt mukavasti ja päivät kuluneet vauhdilla. Vielä tosiaan olisi tekemistä, mutta hiljaa hyvä tulee :). Arvontaakin luvassa piakkoin.

Olen hieman miettinyt uuden blogin tekemistä, en tiedä onko järkeä vai ei, mutta lastenvaatteista kun en nyt pelkästään haluaisi blogata vaan myös muista jutuista, niin nimi(ja sen sisältö) tuntuu hieman hölmöltä. Mutta nämä vain mietteitä, saa nyt nähdä mitä keksin :D.

Oikein aurinkoista viikonloppua kaikille!

No comments:

Post a Comment