4 Jul 2014

Bugaboo Bee3

Uusi Bugaboo Bee3 on julkaistu! Lisää täällä

Mitäs tykkäätte?

EDIT!
Babyplussalta saa ennakkotilata uutta Bee3 mallia, hintaa ilman koppaa on 629€ ja kopan kanssa 849€. Uutuusvärejä istuinkankaaseen on mm. punainen ja grey melange, kuomuihin tulee myös uusia värejä. 

Bee3 kuomut käy Bee+ malliin, samoin myös uusi vauvakoppa käy Bee+ malliin :).

2 comments:

  1. Hienothan nämä ovat, erityisesti plussana tuo uusi laajennettava kuomu ja istuinosakin näyttää vähän kivemmalle uusine vöineen mutta tämän hinta on kyllä niin hurja, että täytyy huokaista helpotuksesta, että tuli ostettua nuo Bee+:t vielä kun niitä sai enkä jäänyt aikailemaan niiden kanssa, näillä on nimittäin niin paljon jo hintaa, ettei oikein pelkiksi matkarattaiksi raaskisi näin arvokkaita kärryjä hankkia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta!! Hintaa on matkarattaiksi rutkasti liikaa...mutta toisaalta Beet uskoisin olevan tarkoitetut keski-/etelä euroopan maihin, australiaan, Englantiin jne, maihin joissa näitä oikeasti voi käyttää vuoden ympäri. Eli sikäli huono juttu meille pohjoismaalaisille, jotka tarvitsevat eri vuoden aikoihin erilaiset vaunut. Olen kyllä helpottunut ettei uudistuksia niin kovasti tullut ja kuomutkin kun käy päinsä, niin ei eroa juuri vanhempaan malliin jää (paitsi toi kiva istuin ;) ).

      Delete