7 Jul 2014

Schleich -barn animalsPosti toi meille tänään maatilan eläimiä Schleichiltä. Saimme eläimet pr- toimistolta testiin. Meillä on joitain merkin eläimiä ollut aiemmin, mutta jäljellä on enää karhu. Molemmat pojat tykkää kovasti eläimistä ja etenkin D oli näistä erityisen mielissään. Niimpä rakensin heti eläimille tallin paketista, jossa eläimet meille tulivat. Schleichillä on myös omia hienoja talleja ja taloja, mutta tämä pahvinen versio kelpaa tähän hätään ;).

Nyt kun pikkuveli meni päiväunille, oli hyvää aikaa leikkiä näillä kunnolla. Erinomaiset leikit D saikin aikaan :). Oma lempparini noista on lammas sekä koira ja kissa. D:n lempparit taas isoimmat, eli lehmä ja hevonen.

Paketissa oli mukana siis hevonen, lehmä ja sen vasikka, possu, lammas, koira sekä kissa. Aivan mielettömän kivoja leikkikavereita. Löytyykö teiltä Schleichin eläimiä?


1 comment:

  1. Schleichin eläimet on aivan huippuja, meille ei mitään muita eläimiä kelpuuteta ollenkaan. Meidän 8- ja 6-vuotiaat pojat monesti ottaa traktorileikkeihinsä ym. eläimiä mukaan. Oon kerännyt ko. eläimiä n. 8 v ajan, paljon on saatu myös lahjaksi. Kerran laskin kaikki eläimet ja niitä löytyi vähän yli 200 kpl... :)

    *2 pojan äiti*

    ReplyDelete