28 Jul 2014

Busy week

Tänään se remontti alkaa täydellä teholla. Keittiön kaapistot saapuivat lauantaina, mutta muuten asunnossa ei ole tapahtunut viikonlopun aikana muuta kuin maalausta. Olemme vieneet jo laatikoita asuntoon ja purkaneet osan kaappeihin. Pyrimme tällä viikollakin viemään joka päivä vähintään yhden autolastillisen tavaraa, joten varsinainen muutto helpottuisi.

Rannalla on tullut vietettyä joka päivä aikaa ja itsekin pulahtanut viileään veteen joka kerta. Kieltämättä sitä ihanaa tunnetta jää kaipaamaan kun helteet menee ohi ja syksy tulla kolkuttaa jo ovella :/. No jos tätä kesää saisi vielä nauttia kuukauden verran niin olisi kyllä ihanteellista.

Meidän uuden kodin piha on aivan ihana. Paljon isoja puita, jotka suojaavat auringon paisteelta, kukkaistutuksia ja ihana grillikota jota saa käyttää koska vaan :). En malta odottaa, että pääsemme sinne grillailemaan.

Tänään saapuu myös osa kodinkoneista ja huomenna käymme hakemassa työtasot. Josko se keittiö siitä pikkuhiljaa rupeaa muodostumaan. En malta odottaa!

Mukavaa viikkoa kaikille!

2 comments:

  1. Oi, ihanalle näyttää uudet laatikostot. Mistä päädyitte lopulta tilaamaan keittiön, Keittiömaailmastako? Onnea uuteen kotiin ;)
    T.Pia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :). Oltaisiin otettu keittiömaailmasta, mutta remppa osui sen verran huonoon aikaan että heidän tehtaansa oli kiinni ja olisi mennyt Elokuun loppuun ennen kun oltaisiin keittiö saatu :/. Joten meidän rungot tuli keittiökalustetukusta ja massiivipuutasot bauhausista.

      Delete