15 Jul 2014

Kitchen part 1


Uuden kotimme remontti on aivan pian alkamassa ja isoin remontti tehdään keittiöön. Lähes kaikki vanhat kaapistot revitään irti ja uudet tilalle. Ainoastaan yksi kokonaisuus jää ja siihen vaihdetaan vain ovet ja tasot. Ihan kaikki ei vielä ole selvillä, mutta suurinosa kyllä. 

Keittiö on tilattu kuvassa näkyvällä ovimallilla. Tasoiksi tulee massiivipuu tammen värissä, allas tilattu Saksasta ja se on Blancon Silgranit- merkiltään ja hana luultavimmin tulee Ikeasta. Kodinkoneet on jokseenkin päätetty ja ne täytyisi käydä vielä tilaamassa. Induktiotasoksi valikoituu lähes varmasti Siemensin jossa on tuollainen yksi iso keittoalue.
Uuni on ainoa jota vielä mietimme, jääkaapiksi tulee Samsungin valkoinen.

Välitilan laatoitus on ihan lähtötekijöissä enkä ole sitä pahemmin miettinyt, mutta tuollainen valkoinen mosaiikkilaatta voisi olla kiva. Samoin myös työtasojen valaistus on vielä mietinnässä. Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan :).

Laatikoita on pakattu nyt 8kpl :D, jos saataisiin viikonloppuna taas hieman enempi pakattua. 

Stressiä ja kiirettä siis piisaa täällä päin ja kesästä toki yritämme nauttia siinä samassa.

1 comment:

  1. Me käytiin katsomassa yhtä asuntoa jossa oli välitilan valaistus hoidettu laittamalla jonkinlainen loistevaloputki, sellainen pieni, kaappien etuhelman (mikälie oikealta nimeltään?) taakse. Se näytti tosi hyvältä valkoisessa keittiössä :)

    ReplyDelete