2 Jul 2015

Back to reality :)

Ihanaa olla taas kotona! Palasimme tiistaina lähes kolmen viikon lomalta, joka kyllä hujahti näin jälkeenpäin todella nopeasti. Vähän liikaa oli ajamista, siitä opimme kyllä ensi kertaa varten, mutta kaikki meni onneksi hyvin kaikinpuolin. Pari suunnitelman muutostakin tuli, emme menomatkalla Skotlantiin yöpyneetkään Blackpoolissa vaan Doncasterissa ja siitä jatkoimme sitten Skotlantiin. Samoiten alastulomatkalla yhden yön pysähdyksen sijaan päätimme lähteä päivää aiemmin ja olla yötä silloin siellä Blackpoolissa. Kahden yön pysähdyksellä matka sujui paljon paremmin.
Säät suosivat etelässä lähes joka päivä, Skotlannissa oli pari hyvää päivää, mutta muutoin pilvistä ja koleaa kuten täällä Suomessakin. Legoland päivänä saimme jopa auringonpolttamat ihot, kun oli niin kuuma ja aurinko porotti koko päivän! Eli englannista näemmä voi saada jopa rusketusraidat ;).

Lisää reissupostausta tulossa jahka tästä väsymyksestä pääsee yli. Loma jatkuu ja ensi viikolla tiedossa parin päivän reissu Helsinkiin. Edessä on myös asunnon remppaa ja muuta mukavaa, joten loma menee varmasti hieman liiankin nopeasti :/.


2 comments:

  1. Mäki mietin et joko ne viikot muka meni vai tulitteko aiemmin takas :D kuvat tuo kyllä matkakuumeen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niimpä, meni kyllä sitten lopulta yllättävänkin nopeasti! Oli kiva reissu, mutta ihanaa olla kotona! :D

      Delete