6 Jul 2015

Little bit of P....

PINK♥

Vielä erittäin vaikea uskoa, mutta kyllä meille näillä näkymin olisi pieni prinsessa tulossa loppuvuodesta! Viime hoidoista meillä jäi pakkaseen 5 alkiota, joista sulatettiin yksi. Se yllättäen selvisi ja jatkoi kasvuaan ja vieläpä tarrasi kiinni, aika uskomatonta, sillä tämä on ensimmäinen kerta kun tärppää ensimmäisellä yrittämällä. Englannista ostinkin muutaman ihanan vaaleanpunaisen ihanuuden ja täältä kirppikseltä muutamat. Ei tätä oikein vielä voi käsittää että sieltä pikkusisko olisi tulossa, mutta toistaiseksi kolme ultraajaa on sitä veikannut.

Nyt voisinkin kuulla onko jollekin tyttöä luvattu, mutta ollutkin poika? :D

18 comments:

 1. Onnea :)!!! Mä aavistelinkin ;)
  Mä en tiedä mut mulle on sanottu monesti, että poika olis selvä poika mut tyttö voi muuttua pojaksi :D Tuttavalle kauan sanottiin että tulee tyttö mut sit rakenneultrassa muuttui pojaksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥. Oon kanssa kuullut yhden tapauksen, jossa tytöksi sanottiin muutamassakin ultrassa, mutta olikin poika :D. Tässä pitää näemmä jännätä loppuun asti ;).

   Delete
 2. Oi kuinka ihanaa! Paljon onnea!

  ReplyDelete
 3. Jos siellä jotain jalkovälissä näkyy, niin varma poika. Kivekset voivat tosin laskeutua myöhäänkin, joten siksi veikkaukset menevät joskus pieleen. Yhdellä ystävällä kolme kertaa ultrassa veikattu tyttö olikin poika. Suvussa kaikki lapset poikia, joten tytölle oli mummut ja muut hamstranneet läjän mekkoja ;) Ja tilastollisesti se menee niin, että jos on kaksi poikaa, on kolmaskin varmemmin poika. Tosin kaikki poikkekuset vahvistaa säännöt :) Onnea vauvasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, meillä on molemmat pojat näkyneet ultrissa helposti, O jopa rv 16 näytti selkeästi pojalta. Meilläkin on suvussa enemmän poikia, siksi onkin vaikea uskoa että meille olisi nyt tyttö tulossa. Onneksi pääsee vielä kurkkimaan, josko se sukupuoli vaikka näkyisi jälleen kerran, vaikka eihän se 100% ole koskaan.

   Delete
 4. Onnea!
  Meillä on kaksi tyttöä, joista toisesta ei masuvaiheessa edes haluttu tietää sukupuolta, mutta toinen näytti myös ultrassa tytöltä. Siskon lapsi ultrattiin kahteen kertaan tytöksi, mutta synnyttyään paljastuikin pojaksi ;) Kaverin lapsi oli ultrassa näyttänyt tytöltä, mutta myöhemmässä ultrassa kerrottiin vauvan olevan erittäin selvä poika. Toiseen suuntaan en ole kuullut veikkausten menneen pieleen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Sitä vähän pelkään, jos on kuitenkin poika :D. Vaikka meillä molemmat pojat ovat selkeästi olleet poikia ultrissa, niin silti mietityttää kyllä. Onneksi pääsee vielä ultraan kurkkimaan ennen synnytystä niin jospa sitä saisi vielä enemmän selkoa asiaan tai sitten ei :P.

   Delete
 5. Onnea! <3 Ja oi että mitä ihania prinsessojen juttuja oot löytänyt! <3 Mun siskolle juuri tuossa keväällä kävi niin että kahdessa ultrassa tyttöä veikattiin ja kuten arvata saattaa olikin talo jo ostettu täyteen vaaleanpunaista kun sitten rv 25 selvisikin että kovin pojalta näyttää , lopuissa viidessä ultrassa siis poika näkynyt jopa niin selvästi että tulevatkin vanhemmat sen ovat huomanneet. La on ihan näillä hetkillä, eli vielä 100% ei ole saatu. :D Ja ultrissa siis käy usein perussairautensa takia. Muutenhan tyttöä varmaan vieläkin luulisivat odottavansa jos rakenneultra se viimeinen ultra olisi ollut niinkuin monilla onkin. :) Ja ystävälle kävi pari vuotta samoin että rakenneultrassa tyttöä veikattiin, pojaksi paljastui synnytyssalissa. Olihan yllätys melkoinen, kun sitä niin luo omia mielikuviaan pienokaisesta sitten. Mutta nopeasti nuo ovat ajatukseen pojasta tottuneet. :) Teille varmasti tyttö tulossa kun noin monet veikkanneet, mun tytöstä ei osattu sanoa rv 20 kumpi olisi, vasta rv 25 näkyi että tyttö olisi ja tyttöhän sieltä syntyi. <3 Onnea odotukseen! -h

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥. Mä yritän kyllä kovasti välttää ettei nyt ihan överiksi menis ostelu :D, mutta toivon että nyt kuitenkin paikkaansa nuo pitäisivät aika hyvin. Jo rv 16 epäili tyttöä rv18 käytin vartavasten ns. sukupuoliultrassa Englannissa jossa myös sanoivat tytöksi ja eilen tosiaan rakenneultrassa sitä veikkasi. Mutta voihan se pieleen siltikin mennä. Ja on tässä vielä ainakin yksi ultra tulossa :P.

   Delete
 6. Paljon Onnea tulevasta pienokaisesta <3

  ReplyDelete
 7. Onnea tulokkaasta!Meillä selkeä poikaveikksus oli selkeä poika ja tyttöveikkaus pienen pieni tyttö.Kyllä ne ultraajat omassa tuttavapiirissäni on aina oikeastaan oikein veikanneet :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ♥! Toivon myös että saan tämän raskauden jälkeen sanoa samaa, että pojat veikattu molemmat oikein ja tyttö samoin ;). Uskon kuitenkin että harvemmin ne ennusteet menevät väärin kuitenkin, ainakin näillä nykyajan ultralaitteilla, niin selkeitä ne on.

   Delete
 8. Meillä on kolme komeaa prinssiä. Kaikkien raskauksissa kävin rakenneultrassa kunnallisella ja yksityisellä. Vain esikoista sanottiin ultran mukaan pojaksi. Keskimmäistä ja kuopusta sanottiin tytöksi. Perustelivat kahta nuorempaa tytöksi sen vuoksi koska "ei näy mitään roikkuvan haaravälissä" :) Mutta synnyttään kyllä roikkui :) En ostanut yhtään tyttöjen vaatteita (enkä poikien) etukäteen, en uskaltanut ostaa kuin neutraaleja värejä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana katras! Me käytiin tosiaan vartavasten Englannissa siinä sukupuoliultrassa ja ne ultraajat oli nimenomaan perhetynyt ultraamaan sukupuolta. Siellä näkyi haarovälissä 3 viivaa, jotka tiettävästi tarkoittaa tyttöä, mutta ei silti mikään ole 100% varma. Tässä on vielä ainakin 2 ultraa tulossa, jos niissä nyt vielä molemmissa veikataan tyttöä niin täytyy ruveta pikkuhiljaa uskomaan :D.

   Delete