16 Jul 2015

Bugaboo ?

Aiempaan postaukseen olinkin jo ehtinyt laittamaan, että olen päätynyt Bugaboon Donkey duo- vaunuihin, mutta poistin sen, koska rupesin miettimään asiaa. En halua taas tehdä samaa virhettä, kun aikoinaan odottaessa O:ta, eli meillehän silloin tuli Donkeyt monona ja samalla ostin käytettynä Emmaljungan Ozonet. Jostain syystä tykättiin Emmaljungista enempi ja tokihan ne yhden lapsen kanssa toimi hyvin myös. Kun O oli vuoden, meille tuli Buffalot, jotka oli meillä n. 9kk ja myin ne vain, koska halusin pienemmät tilalle muuton vuoksi, tykkäsin niistä kovasti!

Nyt en ihan oikeasti tiedä mikä olisi järkevää? O tulee olemaan sen 2v10kk, mutta on kooltaan n. 1,5v kokoinen eli pikkuinen(mahtuu näin ollen rattaisiin vielä hyvin ja pitkään). Nyt ainakaan ei häntä voi kävelyttää vierellä, kun juoksentelee ympäriinsä, en siis tiedä toimisiko lauta, jos siitä pääsee hyppäämään pois. Syksyllä O todennäköisesti jää tarhaan 10pv/kk, eli on lähes aina kotona mun ja vauvan kanssa. Silloin käydään kauppareissulla ja ehkä jossain kerhoissa/muskarissa ja pitäisi hyvin päästä kulkemaan. Niimpä ajattelin Donkeyn olevan meille sopiva. Ja varmasti se onkin ensimmäiset puoli vuotta (mutta ehkä pidempäänkin?). Ensi keväänä O on jo 3v ja ehkä jo silloin älliä löytyisi päästä enempi antaa hänen kävellä tai potkutella nätisti vierellä (EHKÄ!)...silloin tarvittaisiin vain yhdelle rattaat. Donkeyt muuttuu kyllä ihanasti yhdellekin eli se ei olisi ongelma eikä mikään...MUTTA kun itse ihastuin niin Buffaloihin yhdelle että entä jos haikailenkin niitä ensi keväänä? :D Tokihan ne olisi helppo vaihtaakin, myydä alle vuoden käytetyt Donkeyt ja ostaa uutena Buffalot ja silti jäisi vielä  vähän rahaa mutta mutta...

Tää mun pohdinta on nyt mennyt siihen pisteeseen, että kaipaan kokeneilta apuja, mitä tekisin? Mitä te tekisitte ja mitä olette kenties tehneet vastaavassa tilanteessa? Joku muu merkki? Seisomalauta ei välttämättä toimi kun olen niin lyhyt, että potkin jo ilman lautaa rattaita kävellessä, se siis toistaiseksi ei olisi vaihtoehto kuitenkaan ainakaan Bugaboo- rattaiden kanssa. Siispä HELP!

4 comments:

  1. Mä ostaisin vikingit ja sen tuplarungon, ne kun saa ilmakumeilla halutessaan. Ja olisi sopivan pienet, mä haaveilen niistä.
    Nyt ostin kyllä vauvalle brion go:t-mutkun ne on aika isot, tai siis pitkät bussissa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muuten voisi ollakin ok, mutta sitten joutuisin myymään koko rungon pois siinä vaiheessa kun toista istuinta ei tarvita ja ostaa tilalle uuden rungon(pelkkä viking) ja voi olla et siinä taas sit saa rahaa menemään aika hyvin jos uutena ostaa :/. En tiedä millasilla hinnoilla noita saa myytyä.

      Delete
  2. Ostaisi kopaan+istuimen+tuplarungon, ja sitten myisi sen tuplarungon ja vauvakopan pois.. liikkuu niitä jonkin verran :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, se olis ainut. Juuri itseasiassa katsoin videon ja noi EJ:n tavarakorit on niin hankalia kopan ja istuimen, joka selkä menosuuntaan, kanssa ettei sinne saa millään mitään laitettua :/. Ei siis toimisi meillä, kun kuitenkin kauppareissut teen vaunuilla. Sama ongelma oli aikoinaan Ozonessa ja City Crosseissa :/.

      Delete