30 Jul 2015

Äitiyspakkaus

Otin esikoiselle äitiyspakkauksen, kuten suurinosa suomalaisista ottaakin. Toiselle en enää ottanut, koska edellisillekään ei oikein ollut käyttöä loppujen lopuksi. Kolmannen kohdalla nyt aion tilata pakkauksen, mutta lähetän sen samantien Englantiin, sillä siellä eräs suomalainen äiti kuumeisesti haluaa pakkauksen omalle tulokkaalleen. Eli käytännössä otan pakkauksen rahana.

Kaikki vauvakama on meiltä myyty, joten kaikki pitää ostaa...mitä sitten kasaisin omaan pakkaukseen?
Olen jo joitain laskelmia tehnyt, osan kyllä ostan käytettynä, osan yritän löytää alennuksesta, osan sitten ostan ihan uutena. 

Tässä nyt jotain mitä olen omaan  pakkaukseen miettinyt.

Hinnat:
Harsot Name It n. 15€
Ainu Mam tuttipullo n. 6€
H&M bodyt n. 20€
H&M sukkahousut n. 8€
Reiman toppahaalari n. 40€
Reiman villahaalari n. 23€

YHT. 112€

Eli vielä jää rahaa ostaa mm. voidetta, vaippapaketti, yöhaalareita parit jne. Ja tietty ostan osan vaatteista käytettynä ja olenkin jo ostanut,en siis välttämättä esim. osta uutena noita H&M:n bodeja. Reiman haalarit käyn hakemassa alesta tänään, niille on ehdottomasti tarvetta ja ovat söpöt kuin mitkä :). Harsoja löytyy usein käytettynä ja pari jo onkin. Jos vaan löydän niin ostan niitäkin kasan ennemmin käytettynä kuin uutena. Tuttipullon ja tutit ehdottomasti ostan uutena.

Oletteko te kasanneet itse ns. äitiyspakkausta? Mitä olette sillä rahalla saaneet? Oletteko ostaneet käytettyä vai uutta vai sekä että? Ja vinkkejä mitä muuta tarvitaan? :)

P.S Tänään klo 11 julkaistaan uudet Mini Rodinit ;).

1 comment: