6 Mar 2012

Arauto Rap SS12

Portuguese brand Arauto Rap makes such cool looking shoes. They are also made with high quality materials and are very good for kids' feet. I got the opportunity to see the AW12 collection at CIFF Kids fair and I was able to also see a catalog for the SS12 line.
I wish I had more than one child, because there are too many nice shoes in both collections. Some of my AW12 favorites you can see here
As there were so many nice shoes also in the SS12 collection, I made little collage images of the spring shoes. Can you spot your favorites?

Meillä on tänä talvena ollut ensimmäistä kertaa käytössä Portugalilaisen Arauto Rapin talvikengät. Täytyy sanoa, että ovat olleet ihan huiput. Sisävuori on villaa, joten niiden kanssa ei ole tarvittu villasukkia kovillakan pakkasilla. Talvikengissä sekä osassa kevätkenkiä käytetään Rap Tex- kalvoa, joka on vastaava kuin Gore-Tex, mutta täysin myrkytön. 
Kengät ovat todella laadukkaita ja käyttäjilleen mukavia jalkaan. Mallistoissa on paljon erilaisia kenkiä, joten varmasti jokaiselle löytyy oma suosikki. 
Suomessa merkkiä myy mm. Pikkujalat.

Minulla oli mahdollisuus nähdä merkin syys/talvi12 valikoima CIFF Kids messuilla ja täältä näet niistä kuvia. Sain myös käsiini kuvaston kevät mallistosta ja se näyttää niin ihanalta. Toivoisin, että minulla olisi enemmän kuin yksi lapsi, sillä ihania kenkiä on aivan liikaa. Ja koska kengät ovat niin makeita, tein tällaisia kuvakollaaseja kevään kengistä. Löydätkö sinä suosikkisi näistä?





Kaikkia ei todennäköisesti Suomesta saa, mutta mikäli jonkun kengän "kohtalo" askarruttaa, voin ottaa selvää mistä sitä saa :)

11 comments:

  1. Oih, miten ihania! Kuin karkkikaupan valikoima. Nuo petrolin väriset mokkatennarit nauhoilla tarttuivat ensimmäisinä silmään ja alimman kuvan samanväriset tarralliset kengät. Mistäköhän niitä saisi... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Otan selvää ja kommentoin tähän kun saan vastauksen ;).

      Delete
  2. Voi hitsit, kun ovatkin ihania. Calossin sivuilla taisin jotain ihastella. Noita superihania tennareita en ole Suomen kauppojen sivuilla juuri nähnytkään (paitsi Calossin sivuilla oli yhdet tms.). Saas nähä, mitä kesäksi tulee valikoimiin Suomeen.
    Esikoiselta puuttuu sandaalit ja Rap:in sandaalit näytti just mukavilta jalkaan ja ihanan laadukkailta. Liikaa ihania kenkiä on ja järkeä -ja budjettia pitäisi yrittää kuunnella. Huoh! Meille löytyis näistä valikoimista kyllä kaikki mahdolliset kengät...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikö! Meille tulee kevääksi, mutten todellakaan osaa päättää että mitkä. Sandaalit ovat upeita, varsinkin tuossa Natural värissä.

      Delete
  3. Ihania! Lähinnä nuo nilkkurimalliset sydänkengät pompsahti tuolta! Toivottavasti tulisi johonkin valikoimiin..., vaikka en tiedä onko tarvetta ja riittäkö noissa koot mihin asti?! Sandaaleita olenkin jo joissakin nettikaupoissa nähnyt.
    Meillä on myös tänä talvena ekan kerran tepsuteltu Rapin kengillä ja todella tyytyväisiä ollaan. Meen lapset kun inhoo noita villasukkia, niin näihin niitä ei todellakaan tarvitse. Onneksi jemmassa on myös ensi talvelle Rapit!

    -Milla-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sydänkenkiä saa koosta 20 kokoon 35 :) Yritän ottaa selvää saako niitä Suomesta jostakin.

      Noi on kyllä ihania ja todella laadukkaita.

      Delete
  4. Ihania ovat. Tapaan pitää listaa tavaroista, joita pitäisi/voisi jossain vaiheessa hankkia. Tälläkin hetkellä siellä lukee Arauto Rap ja noissa kuvissasi oli kyllä houkutuksia. Juurikin tennari/lenkkaripuolella.

    Myös Villiankalla (www.villiankka.fi) tapaa olla tätä merkkiä myynnissä joskin valikoima on aika rajallinen.

    ReplyDelete
  5. Hei,
    ihana kenkävalkoima. Millaisella lestillä nämä Rapin kengät on tehty? Katselin yksiä ihania Rapin talvikenkiä tansakalisessa nettikaupassa, mutta sen mallin kohdalla luki leveä lesti niin jäi ostamatta, mutta jäi vaivamaan, että näissäkin on varmaan eri malleissa eroja? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mielestäni tosiaankin eri mallisia ovat. Meidän talvikengät ovat leveämmät kuin Bisgaardin talvikengät. Mutta kun näin noita livenä niin esim. ainakin nuo lenkkarit ovat mielestäni normaalilestiset samoin pienempien lasten kengät.

      Delete
  6. Olisi hienos jos saat selville mistä noita ihania nilkkureita sydämillä saisi suomesta?
    Uusimmassa meidän perhe lehdessäkin oli niistä kuva ja saatavuus honeyhill, mutta onkin vaan jälleenmyyjä :(

    ReplyDelete
  7. Meillä on yhdet Arauto Rapin talvikengät pojalla, vähän samantyyliset kuin Tepsujen nilkkurit. Vuori on kyllä hyvä, mutta pohja on liukas eikä kunnon kantalappua ole, joten eivät pysy haalarin jalkalenksut kengän alla. Ei ole Suomen oloihin suunniteltu näitä, joten ei tule meille enää. Tytön saapikkaat palautin, olivat niin kapevartiset että paksumpaa sukkaa ei mahtunut ja villahaalarin kanssa käyttö olisi ollut hankalaa.

    ReplyDelete